Britney Spears o acuză pe mama ei că i-a distrus viața: „Tata nu e suficient de deştept să...”

Publicat pe

După 13 ani, celebra artistă americană a scăpat în sfârșit de tutela tatălui ei. Jamie Spears a acceptat să renunțe la statutul de tutore al fiicei sale, după o luptă dură, purtată prin tribunale. Într-o postare pubblicată marți, pe care ulterior a șters-o, Britney Spears o acuză pe mama ei că i-a distrus viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Concret, Britney Spears este de părere că tatăl ei nu este „destul de deștept' să se gândească la tutela care i-a controlat viața. În urmă cu câteva luni, după 13 ani de „închisoare', artista avea să devină, din nou independentă. Din 2008, tatăl vedetei a fost figura publică a aranjamentelor legale, ceea ce înseamnă că vedeta a avut foarte puţine de spus privitor la finanţele şi viaţa sa privată.

Britney Spears o acuză pe mama ei că i-a distrus viața. Lynne ar fi venit cu ideea tutelei

Într-o postare pe Instagram, pe care artista a șters-o după ce s-a viralizat, Britney Spears a spus că a fost ideea tutelei i-a aparținut mamei ei, Lynne Spears.

„Ce nu ştiu oamenii este că mama mea este cea care i-a dat ideea. Nu voi primi vreodată înapoi acei ani… mi-a distrus viaţa pe furiş.

Ştii exact ce ai făcut. Tata nu e suficient de deştept să se gândească vreodată la o tutelă, dar în seara asta voi zâmbi ştiind că am o nouă viaţă înainte', a scris Britney Spears.

Este posibil ca mesajul publicat pe contul de Instagram al ei să fi fost determinat de faptul că tatăl ei a cerut încheierea „imediată' şi „necondiţionată' a tutelei.

Citește și: Ce avere are Britney Spears la 39 de ani

Citește și: Britney Spears a pozat topless, pe Instagram

Citește și: Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express

Mama lui Britney Spears, ajutată de impresarul artistei cu tutela

În aceeaşi postare de marţi, cântăreaţa a mai spus că fostul ei impresar Lou Taylor a ajutat la orchestrarea tutelei.

Pe 29 septembrie, Spears – care încearcă din vara anului 2020 să fie scoasă de sub tutelă – a obţinut o victorie importantă în acest caz când tatăl ei, Jamie Spears, a fost înlăturat din postura de tutore.

O audiere este stabilită pentru 12 noiembrie pentru a fi stabilit dacă tutela instituită în 2008 va fi încheiată în întregime.

Tatăl ei îi controla complet viața

Tutela nu presupunea însă doar aspecte legate de finanțe, ci și de viața personală a artistei. Britney Spears, care a divorțat de Kevin Federline, tatăl celor doi copii ai săi (rămași în grija lui), după doi ani de mariaj.

Mai mult, artista a mărturisit că, în ultimii 13 ani, tatăl ei a obligat-o să folosească metode contraceptive și că i-a controlat fiecare aspect al vieții. Artista a conchis, de altfel, că prin acest gen de control tatăl ei urmărea să pună mâna pe toată averea sa.

„Suntem fericiți că domnul Spears și avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney. 

Promit să duc mai departe ancheta asupra comportamentului domnului Spears și al altora în acești ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale’, a spus Mathew Rosengar, avocatul lui Britney Spears, conform digi24.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter