Ce avere are Britney Spears la 39 de ani. Tatăl ei nu mai are controlul asupra banilor

Publicat pe

Ce avere are Britney Spears. Artista cunoscută pe plan internațional ca Prințesa Pop a reușit să strângă o avere impresionantă de-a lungul carierei, însă doar de puțin timp poate beneficia de banii ei… Asta deoarece, până recent, Britney s-a aflat sub tutela tatălui ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce avere are Britney Spears. Artista a devenit un star acum 23 de ani, însă viața ei nu a fost nici pe departe așa cum și-a dorit. Ani buni Britney s-a aflat sub tutela tatălui ei, de care a scăpat doar după un proces lung și dureros, în care au ieșit la iveală detalii incredibile din viața ei. Internată cu forța la psihiatrie, în ultimii ani artista nu a putut beneficia de banii ei fără acceptul lui Jamie Spears…

Ce avere are Britney Spears la 39 de ani. Tatăl ei nu mai are controlul asupra banilorCe avere are Britney Spears la 39 de ani. Tatăl ei nu mai are controlul asupra banilor

Ce avere are Britney Spears

Nu mai puțin de 13 ani au trecut până ce Britney Spears a scăpat de sub tutela tatălui ei, după ce au dus o luptă acerbă prin tribunale. În cele din urmă, Jamie Spears a renunțat la tutelă, iar artista și recâștigat independența la… 39 de ani. Acum, Britney va avea în sfârșit controlul asupra finanțelor, dar și asupra vieții sale.

Britney a intrat în industria showbizului încă din copilărie, iar la 11 ani primea primul său rol, la Disney Chanel, în show-ul „The New Mickey Mouse Club' din Lakeland, Florida. Faimoasă pe plan internațional a devenit însă abia în 1998, cu hitul Baby One More Time, un single ce a clasat-o pe locuri fruntașe în Billboard Hot 100, Canadian Albums Chart și UK Singles Chart.

Citește și: Drama lui Britney Spears. Cântăreața imploră judecătorii să o scape de tatăl ei, care o controlează de 12 ani și a internat-o la psihiatrie fără voia ei

Citește și: Marc Pilcher, câștigătorul premiului Emmy pentru serialul 'Bridgerton', a murit de COVID-19. Avea 53 de ani

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea:„Pentru că…

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc:„Senzația e reciprocă’

Ce avere are Britney Spears. În 2017, vedeta pop a câștigat 34 de milioane de dolari și a intrat în topul Forbes al celebrităților cu cele mai mari încasări. Anul trecut, Britney Spears figura cu o avere de 60 de milioane de dolari, sumă provenită din vânzările de albume, turnee și vânzări de produse. Asta în condițiile în care, în ultimii ani, vedeta a intrat într-un nemeritat con de umbră. Declinul a început după divorțul de Kevin Federline, tatăl copiilor ei, a căror custodie a pierdut-o în timpul procesului. Artista nu a mai susținut concerte din 2018, timp în care a purtat o luptă dură prin tribunale cu tatăl ei, care îi controla finanțele, dar și viața personală în totalitate.

A scăpat de sub tutela tatălui ei la 39 de ani

Ce avere are Britney Spears. Artista va putea beneficia abia acum de cele 60 de milioane de dolari pe care i-a adunat de-a lungul carierei, iar asta deoarece tatăl ei a renunțat în sfârșit la tutelă. O decizie dificilă, cu atât mai mult cu cât, se pare, acesta și-ar fi plătit lunar un salariu de 16.000 de dolari, încă din 2009, din banii fiicei sale. În plus, prin intermediul tutelei îi controla fiicei sale nu doar situația financiară, ci și viața personală.

Britney Spears a divorțat de Kevin Federline, tatăl celor doi copii ai săi (rămași în grija lui), după doi ani de mariaj. Tatăl ei a avut însă grijă ca artista să nu mai „greșească”. Britney a mărturisit că, în ultimii 13 ani, tatăl ei a obligat-o să folosească metode contraceptive și că i-a controlat fiecare aspect al vieții. Artista a conchis, de altfel, că prin acest gen de control tatăl ei urmărea să pună mâna pe toată averea sa.

„Suntem fericiți că domnul Spears și avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney. 

Promit să duc mai departe ancheta asupra comportamentului domnului Spears și al altora în acești ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale’, a spus Mathew Rosengar, avocatul lui Britney Spears.

Foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter