Când are loc nunta lui Liviu Vârciu: „Am spus că ne despărțim...”

Publicat pe

Când va avea loc nunta lui Liviu Vârciu? Prezentatorul TV și iubita sa, Anda Călin, pun la punct ultimele detalii înainte de marele eveniment! Acesta a făcut dezvăluiri neașteptate despre marele eveniment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au îndrăgostit în urmă cu 5 ani, iar în 2017 au devenit părinți! Acum, în 2021, urmează să își spună „DA' în fața altarului.

Când are loc nunta lui Liviu Vârciu: „Am spus că ne despărțim...'Când are loc nunta lui Liviu Vârciu: „Am spus că ne despărțim...'

Prezentatorul TV a oferit mai multe detalii atât despre marele eveniment, cât și despre relația dintre el și viitoarea sa soție. Se pare că pe parcursul anilor lucrurile nu au fost mereu roz, existând certuri constante. Chiar și așa, au reușit să le depășească, iar acum urmează să se căsătorească!

Citește și: Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu:”Când m-a văzut prima oară, a spus că o să fiu nevasta lui”

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin.Cum l-a surprins artistul

Citește și: Ce nume va avea Simona Halep după nunta cu Toni Iuruc

Citeșe și: Unde lucrează mama Biancăi Drăgușanu, după ce s-a mutat în București.Ce salariu are

Când are loc nunta lui Liviu Vârciu

Artistul a postat pe InstaStory mai multe videoclipuri în care oferea detalii referitoare la marele eveniment. Acesta, acompaniat de bunul său prieten Nicușor Stan, le-a arătat fanilor atât costumul de mire, cât și meniurile și locația pentru nuntă.

O să vedeţi vineri ce se va întâmpla. De fapt o să fie evenimentul anului. Eu împreună cu echipa mea o să facem ce nu am făcut până acum niciodată', a spus Nicușor Stan, astfel dezvăluind data evenimentului.

Nunta va avea loc vineri, într-un local de lux de la marginea Bucureștiului.

„Am spus că ne despărțim…'

Se pare că relația lui Liviu Vârciu nu a fost mereu atât de roz pe cât se așteptau fanii. Acesta a recunoscut că au existat multe certuri de-a lungul anilor și că nu a crezut că iubirea lor va dura atât de mult timp:

Am avut şi noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artişti de vedete, noi am fost singurii care am spus că ne despărţim primii. Noi ne-am certat din prima săptămână până acum. Sunt cinci ani de ceartă. Eu încă sunt cu femeia şi ne iubim.', a recunoscut artistul.

„Nu am amintiri cu alte femei'

Deși au existat multe momente dificile între cei doi, Liviu Vârciu are doar cuvinte de laudă la adresa viitoarei sale soții. Acesta îi este recunoscător Andei și susține că este greu să petreci fiecare zi din viață alături de un om ca el.

„Femeia scai pe mine. Femeia, lipitoare profesionistă. Singura femeie cu care am cea mai lungă relaţie din viaţa mea. Eu nu am amintiri cu alte femei, va jur. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligentă femeie pe care eu am avut-o în viaţa mea. A ştiut cum să manevreze, cum să mă ducă, cum să mă suporte. Eu sunt un om greu de digerat.', a recunoscut Liviu.

Cu atât mai mult, acesta subliniază faptul că de aproximativ un an, certurile s-au mai diminuat, fiecare învățând să lase garda jos câteodată:

Anda chiar m-a suportat. Eu sunt un om dificil, nervos, mama dacă îmi spune „Băi mamă, prea o…'. De un an de zile am început să ne sudăm, să mai lase şi ea de la ea. Că nu lasă moldoveanca neam.', a povestit Liviu Vârciu.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter