Când și unde va fi înmormântat Florin Condurățeanu

Publicat pe

Când va fi înmormântat Florin Condurățeanu. Florin Condurățeanu s-a stins din viață la 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator! Trupul său neînsuflețit a fost depus la Casa Presei, la căpătâiul celebrului jurnalist stând Răzvan, fiul său. Iată unde și când va fi înmormântat jurnalistul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat unde și când va fi înmormântat Florin Condurățeanu! Jurnalistul a murit în urmă cu două zile, în brațele fiului său, în urma unui stop cardio-respirator. Sicriul cu trupul său neînsuflețit a fost depus la Casa Presei, în sala de marmură. Răzvan Condurățeanu, fiul regretatului Nea Țuțu, este de neconsolat după ce și-a pierdut părintele, stând necontenit la căpătâiul său.

Când și unde va fi înmormântat Florin CondurățeanuCând și unde va fi înmormântat Florin Condurățeanu

Când va fi înmormântat Florin Condurățeanu

Sicriul care se află la Casa Presei a fost acoperit cu Drapelul României, în cursul zilei de astăzi. Familia, prietenii, dar și colegii de breaslă, printre care Marius Tucă și Dan Diaconescu, au fost prezenți la Casa Presei.

Zeci de persoane au venit să aprindă o lumânare la căpătâiul jurnalistului, au adus buchete de flori sau coroane și chiar au rostit o rugăciune pentru sufletul lui Florin Condurățeanu.

Florin Condurățeanu urmează să fie înmormântat joi la prânz, la ora 12:00, în Cimitirul Bellu.

Citește și: Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu.Au fost mai mult decât colegi la același post TV

Citește și: Fiul și soția lui Florin Condurățeanu primele declarații după moartea jurnalistului:„Sunt îngrozită'

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă:„E un pericol pentru copiii minori'

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Florin Condurățeanu s-a stins din viață la 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul trist a fost dat de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni.

Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară, a anunțat Mihai Gâdea. 

Sursa foto: Libertatea, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter