Andreea Ilie și Bobby Păunescu au o relație de câteva luni: "A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit"

Publicat pe

Mezzosoprana Andreea Ilie, în vârstă de 36 de ani, are o relație de câteva luni cu regizorul, producătorul și scenaristul Bobby Păunescu. Tânara a făcut primele declarații despre relația cu omul de afaceri, precizând că omul de afaceri a apărut în viața sa exact la momentul potrivit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Speculații privind relația dintre Andreea Ilie și Bobby Păunescu au existat încă de când frumoasa mezzosprana a postat un story, în compania regizorului. Acum, tânăra a vorbit pentru prima oară despre relația cu omul de afaceri, care în trecut a fost căsătorit cu Alice Peneacă și a avut o relație cu Monica Bârlădeanu.

Andreea Ilie și Bobby Păunescu au o relație de câteva luni: "A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit"Andreea Ilie și Bobby Păunescu au o relație de câteva luni: "A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit"

Andreea Ilie: „Sunt o norocoasă să îi fiu alături lui Bobby Păunescu'

Andreea Ilie a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său, menționând cât de norocoasă se simte pentru că îl are alături. Mezzosoprana susține că Bobby Păunescu a apărut exact la momentul potrivit în viața ei. De asemenea, tânăra a mai menționat că relația este abia la început, motiv pentru care nu poate oferi mai multe detalii acum.

„Bobby Păunescu este un om deosebit şi sunt o norocoasă să îi fiu alături, am ce învăţa din multe puncte de vedere de la el. A venit în viaţa mea exact în momentul potrivit, unde maturitatea mea emoţională şi experienţa lui profesională, plus bunătatea lui sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc în acest moment. Bineînţeles, ca orice relaţie, la început nu are prea multe de dezvăluit şi ca atare nu am foarte multe de comentat pe acest subiect', a spus Andreea Ilie pentru Click!

Citește și: Robert de Niro şi Gary Oldman, roluri principale în filmul „Playground 30', despre istoria României, scris și regizat de Bobby Păunescu

Citește și: Mezzosoprana Andreea Ilie s-a despărțit de Norris Măgeanu, fostul iubit al Corinei Dănilă:”Nici nu ne mai dăm bună-ziua”

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în plâns în direct, din cauza lui Victor Pițurcă:„Tatăl copilului a vrut să mă umilească'

Andreea Ilie: „Televiziunea și modellingul sunt doar hobby-uri'

Andreea Ilie a cochetat cu lumea televiziunii, fiind deja la pupitrul știrilor de la B1TV. Întrebată privind o carieră la TV, tânăra a precizat că televiziunea și modellingul sunt doar hobby-uri și nu a luat în calcul această opțiune, pentru moment.

Televiziunea împreună cu modellingul sunt şi ar fi doar hobby-uri, iar, în acest moment, nu m-am gândit la această variantă. Admir, în schimb, prezentatorii şi realizatorii de emisiuni culturale şi, dacă aş opta pentru o televiziune, aş alege doar un post care are asemenea emisiuni în program', a mai spus Andreea Ilie.

Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter