Care este a treia echipă eliminată de la Asia Express

Publicat pe

Maria și Lia au fost eliminate din show-ul care ne ține pe toți cu sufletul la gură. Competiția se ascute la Asia Express, concurenții rămași în lupta pentru marele premiu fiind supuși unor încercări tot mai solicitante. Astăzi va veni rândul celei de-a treia echipe să părăsească Drumul Comorilor…

Citește și: Florin Ristei și Carmen Grebenișan au împărțit același pat la Asia Express: „Să vezi la noapte…”

Astăzi o echipă va părăsi Asia Express, părăsind concursul fără marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar, cu siguranță, cu o experiență de neuitat. Dacă la începutul competiției, în care au intrat 9 perechi – ADDA și soțul ei, Maria Buză și Lia Bugnar, Nico și fiica ei, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, prietenul lui cel mai bun, Florin Ristei și fratele lui și Speak alături de iubita lui, Ștefania – toți concurenții erau încrezători în șansa lor, lucrurile au început să se cearnă, în luptă rămânând cei mai puternici.

Citește și: Nico și Alexandra, primele declarații după ce au fost eliminate de la Asia Express: „Nu aveam speranță că vom trece mai departe”

Maria și Lia au fost eliminate de la competiția Asia Express

Nico și fiica ei au părăsit deja competiția, la fel și Alex Velea și Mario Fresh, care se numărau printre favoriți, iar acum vine rândul celei de-a treia echipe… Conform click.ro, în episodul de astăzi vor pleca două bune prietene – este vorba despre Maria Buză și Lia Bugnar, pentru care competiția în Asia se va încheia aici.

Citește și: Carmen Grebenișan, la un pas să abandoneze Asia Express: „Vomitam, aveam frisoane”. Ce a pățit colega Alinei Ceușan

Cine este Lia Bugnar, de la Asia Express

Dintre toți concurenții din celebra competiție, despre Lia Bugnar de la Asia Express se știu cele mai puține detalii, în afara vieții profesionale absolut spectaculoase. Recent s-a aflat, însă, că aceasta are o relație cu mult mai tânărul actor din serialul ‘Vlad’, Anghel Damian, cu 22 de ani mai mic decât Lia. Dar Lia Bugnar a fost dintotdeauna o femeie curajoasă și neconvențională.

Citește și: Alex Velea și Mario Fresh, primele declarații după eliminarea de la Asia Express: „Pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine”

Lia Bugnar a crescut într-o familie cu venituri medii din Balta Albă, tatăl său fiind șef de alimentară, iar mama ei lucrând în același domeniu. Deși a ajuns să facă performanță în teatru, ca regizor, scenarist și actriță, imediat după facultate s-a angajat ca secretară, întrucât nu a luat admiterea la Limba Chineză. După ce s-a convins că nu acesta e drumul său, a mers la un casting și astfel a devenit manechin.

Citește și: Alex Abagiu, reacție după ce s-a retras din jocul pentru amuletă la Asia Express: „Am coborât în același nămol fără să trebuiască să mă tăvălesc în el. Și dacă trebuie să suport consecințe pentru aceasta alegere…”

La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct‘, a povestit Lia Bugnar de la Asia Express pentru Adevărul. Ulterior, printr-un concurs de împrejurări, aceasta și-a descoperit adevărata vocație, Teatrul.

Cine este Maria Buză, de la Asia Express

De ani de zile, Maria Buză impresionează publicul. Este o actriță de succes pe care o cunoaște întreaga Românie. A absolvit Academia de Teatru şi Film în 1997, la clasa profesorului Gelu Colceag și a debutat în teatru în anul 1998, cu rolul Smărăndiţei, în piesa „O batistă în Dunăre', la Teatrul Naţional Bucureşti.

În copilărie însă nu visa la actorie. „Îmi doream foarte tare să fiu balerină. Ai mei nu puteau să mă ducă la nicio şcoală de balet. În clasa a VI-a, familia a strâns suma care îmi trebuia ca să merg la Şcoala populară de artă. Şi am făcut balet doi ani, după care am trecut la dansuri populare. Mi-a plăcut foarte mult, sunt o dansatoare foarte bună şi foarte expresivă. Şi acum, dacă merg la o petrecere şi dansez, fac spectacol, pentru că mie îmi place să dansez artistic, trebuie să „desenez' puţin prin mişcare. Eram înnebunită să merg în discotecă şi să dansez. Nu mai dansa nimeni în jurul meu, eram doar eu şi ceilalţi se uitau la mine.', a spus ea într-un interviu pentru Adevărul. 

Citește și: Adda a avut nevoie de ajutorul medicului, la Asia Express. I s-a făcut rău și a cedat. „Vai de capul meu, ziceai că ne gaza'

Maria a devenit cunoscută marelui public şi pentru vocea sa:  „Mi-ar fi plăcut să cânt jazz, mi-ar fi plăcut să cânt operă, mi-ar fi plăcut să fiu Liza Minelli… De ce mă întrebaţi, puteţi să mă ajutaţi cu ceva, sau doar răsuciţi cuţitul în rană? Mi-ar plăcea, şi acum nu glumesc deloc, să joc într-un musical. Cred că aş fi omul potrivit la locul potrivit.’, conform Revista Flacăra.

Citește și: Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat Asia Express? Cum au răspuns blondele la întrebare

Privind viața personală, ea este căsătorită cu violonistul George Pătraşcu şi au împreună un copil, Andrei.

Care este a treia echipă eliminată de la Asia ExpressCare este a treia echipă eliminată de la Asia Express
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter