Carmen Trandafir revine pe scena muzicală și participă la Eurovision: "Nu simt niciun fel de presiune"

Publicat pe

Pe 4 februarie împlinește 47 de ani și, deși s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor, Carmen Trandafir și-a surprins fanii anunțând că participă la Eurovision 2022. Artista își dorește să reprezinte România la faimoasa competiție și e pregătită să facă față concurenței, chiar dacă a dispărut din atenția publicului de niște ani buni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ani buni în care s-a dedicat familiei, Carmen Trandafir revine în forță, artista dorind să reprezinte România la Eurovision. Carmen Trandafir s-a remarcat la Festivalul de la Mamaia, fiind una dintre cele mai apreciate și populare artiste de după Revoluție. Dar dacă în anii 1990 făcea senzație, astăzi activitatea ei muzicală este mult redusă. Mai mult, cântăreața pare că a intrat de ani buni într-un con de umbră, aparițiile sale publice fiind din ce în ce mai rare… Asta până recent, când a luat decizia de a intra din nou în lumina reflectoarelor.

Carmen Trandafir revine pe scena muzicală și participă la Eurovision: "Nu simt niciun fel de presiune"Carmen Trandafir revine pe scena muzicală și participă la Eurovision: "Nu simt niciun fel de presiune"

Carmen Trandafir s-a înscris în cursa pentru Eurovision

Chiar dacă nu a mai urcat de mult timp pe o scenă mare, Carmen Trandafir este extrem de încrezătoare în piesa cu care s-a înscris în cursa pentru Eurovision și, cu toată că va fi o competiție acerbă, artista speră să se califice și să reprezinte România în competiția care anul acesta va avea loc la Torino.

„Am decis poate cam târziu să mă înscriu cu această piesă lansată în toamna anului trecut, ‘Măști. Ea este rodul unei noi colaborări și a unei noi etape din viața mea muzicală, cu o compozitoare de origine româno-niponă, Riona Sakurada, cu care colaborez de aproape un an. Iar această colaborare mi-a adus multe satisfacții deja.

O primă melodie la care am lucrat amândouă, ‘Prin gânduri, a fost lansată chiar anul trecut de ziua mea, la începutul lui februarie. Apoi am decis că trebuie să continuăm colaborarea și așa a venit, aproape firesc, și a doua melodie. Una care sper să fie și pe placul publicului!', a declarat Carmen Trandafir pentru impact.ro.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine'

Citește și: Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani.Cu ce post TV a semnat

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19:„Am dormit cu masca pe față’

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…/ EXCLUSIV

„Nu simt niciun fel de presiune”

Artista a mărturisit că nu are de gând să facă schimbări în ceea ce privește stilul muzical, considerând că pop-ul o reprezintă cel mai bine. Mai mult, revenirea în prim-plan nu îi creează emoții.

„Nu simt niciun fel de presiune, așa că nu poate fi vorba despre o relansare sau o reinventare a stilului meu. Am cântat și cânt și azi ceea ce-mi place. Revenirea în prim-plan, dacă o pot numi așa, e în fapt o continuare a tot ce am făcut până astăzi. Așa că sper ca publicul să ne aleagă melodia printre cele 20 care se vor duela pentru șansa de a reprezenta România, conform calendarului de concurs, dar nu pun o presiune suplimentară asupra mea', a mai spus artista pentru sursa citată.

Nu a renunțat niciodată la muzică

Artista se ocupă de viața de familie, având o fetiță de 13 ani, Ana, cu celebrul comentator sportiv Emil Grădinescu, cu care s-a căsătorit în anul 2011. Carmen Trandafir arată extrem de bine la 46 de ani, dar are grijă de silueta sa, făcând mișcare și fiind atentă la alimentație. Ea mărturisea, în urmă cu ceva timp, că nu s-a retras complet din muzică și că are piese noi, însă lipsa promovării o împiedică să revină în forță. Acum, Carmen Trandafir și-a înscris piesa în competiția pentru Eurovision și are toate șansele să meargă mai departe.

‘Nu voit m-am retras, dar lucrez într-un circuit închis. Am înregistrat chiar și melodii noi, dar având acest handicap, că nu am unde să mă promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu știe nimic de mine. Mi-am cam luat gândul că voi ajunge vreodată pe radio. Eu nu mai sunt nouă și nici nu pot să mă reinventez. Ce să fac, sa tai din nume? Bine, mă numesc doar Carmen’, să lucrez și la imagine? Pot să fac și asta, dar ca să  fac lucruri foarte facile, muzical vorbind, mi-e mai greu’, declara acum ceva vreme Carmen Trandafir despre faptul că nu mai are succesul muzical de acum 20 de ani.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter