Casa în care a copilărit Benone Sinulescu va deveni muzeu. Cum arată locuința acum

Publicat pe

Benone Sinulescu, născut la 24 mai 1937 și decedat la 18 noiembrie 2021, și-a petrecut copilăria în Siriu, județul Buzău. Artistul a fost unul dintre cei mai apreciați din țara noastră, iar vestea că s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet. La nici o lună de la deces, s-a aflat faptul că locuința în care a locuit cântărețul va deveni muzeu. Iată cum arată acum casa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști din țara noastră. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o chiar în casa lui din Siriu, judeul Buzău. Tot acolo, nea Beni și-a petrecut și ultimii ani din viață.

La nici o lună de la moartea îndrăgitului cântăreț, s-a aflat faptul că locuința acestuia va deveni muzeu. Iată cum arată acum casa din Buzău.

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, îngenuncheată de durere după moartea artistului:„Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie

Citește și: Benone Sinulescu, adevărul despre relația cu Irina Loghin:„Dacă iubirea a fost ascunsă, să rămână aşa

Citește și: Ce meserie își dorește Irina, fiica lui Irinel Columbeanu:„Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să…

Citește și: Stela Bizdu se operează din nou, la 3 ani de când a rămas fără picior:„Va trebui să stau 2 săptămâni la pat

Casa în care a copilărit Benone Sinulescu va deveni muzeu

În data de 18 noiembrie, Benone Sinulescu s-a stins din viață, lăsând un gol imens în sufletele apropiaților și oamenilor care l-au apreciat o viață întreagă.

În ultimii ani din viața sa, nea Bani a mers foarte des în casa parintească, aflată în județul Buzău. După ce artistul a trecut la cele veșnice, rudele, dar și autoritățile au decis să transforme locuința în muzeu.

Verii cântărețului se mai ocupau de casa părintească, după ce părinții lui Benone s-au stins din viață.

„Când ajungea în Siriu, venea la casa părintească. Stăteam la discuţii şi depănam amintiri despre părinţi. Se ducea la cimitir, aprindea lumânări la mormintele părinţilor, după care pleca cu ochii în lacrimi că părăseşte Siriul', a povestit Gheorghe Piruşcă, vărul interpretului, pentru Adevărul.

Locuința în care Benone Sinulescu și-a petrecut o bună parte din viață are trei camere și este neschimbată, deși trecerea timpului a lăsat semne vizibile la exterior. În casă există multe fotografii cu regretatul artist, discuri de vinil, dar și o fotografie cu Nadia Comăneci, pe care există un autograf mare special pentru Benone Sinulescu.

Soția lui Benone Sinulescu, devastată după moartea artistului

Soția lui Benone Sinulescu este pur și simplu devastată după moartea artistului și susține că viața ei nu va mai fi niciodată la fel.

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie.

Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni’, a mărturisit soția lui Benone Sinulescu.

sursă foto

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter