Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor: „Nu am cum să te pup, mie îmi plac femeile”

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor. Un nou scandal uriaș a avut loc în Republica Dominicană, între doi concurenți de la Survivor 2022. Deși fac parte din aceeași echipă, cea a Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle au avut un schimb dur de replici în cea mai recentă ediție difuzată la PRO TV. Fostul luptător MMA i-a adresat câteva cuvinte cu tentă homofobă coregrafului, chiar în fața camerelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor. La fel ca în sezoanele anterioare, și anul acesta, la Survivor 2022 s-au înscris 12 Faimoși și 12 Războinici. Pe lângă condițiile dure de trai, traseele dificile, ei trebuie să mai facă față unei provocări: conviețuirea. Cum caracterele diferă, conflictele nu întârzie să apară.

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor: „Nu am cum să te pup, mie îmi plac femeile'Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor: „Nu am cum să te pup, mie îmi plac femeile'

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor. Se pare că discuțiile aprinse nu au loc doar între Faimoși și Războinici, ci și între coechipieri. În cea mai recentă ediție, telespectatorii PRO TV au fost martorii unui conflict purtat între Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle.

Citește și: De ce a acceptat Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:„Am un psihic diabolic'. Ce i-a spus soția înainte de a pleca / EXCLUSIV

Citește și: De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor:”El are o supărare…”

Citește și: Oana Roman, amenințată de un individ periculos:„Această persoană are multe condamnări cu executare'

Citește și: Mădălin Ionescu a fost în stare gravă la Matei Balș, după ce s-a infectat cu Omicron:„Plămânii au fost afectați. Încă nu sunt refăcut'

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor. Cătălin Zmărăndescu, fost luptător MMA, ce a lucrat mai demult și ca bodyguard-ul lui Gigi Becali, face parte din echipa Faimoșilor la Survivor. În echipă se află și Emil Rengle, un celebru coregraf ce a câștigat show-ul Românii au Talent, în urmă cu câțiva ani. Recent, între ei a avut loc un conflict.

Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle au avut o altercație în cea mai recentă ediție Survivor România 2022. În cadrul acesteia, cel dintâi i-ar fi adresat coregrafului niște replici cu tentă homofobă, iar acestea nu au fost trecute cu vederea de telespectatori. Totul ar fi început după ce dansatorul l-a acuzat pe fostul luptător MMA că nu ar da dovadă de fair-play.

De la ce a pornit scandalul dintre Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle la Survivor

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor. Cătălin Zmărăndescu i-a spus lui Emil Rengle de la Survivor că ar fi avut o contribuție minimă în cea mai recentă ediție a show-ului. Dansatorul s-a arătat indignat, pentru că el le-ar fi fost de ajutor coechipierilor la probele precedente.

„Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul', i-a spus Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle la Survivor.

Cătălin Zmărăndescu ar fi continuat seria acuzațiilor la adresa lui Emil Rengle și ar fi făcut, în limbajul său, insinuări cu privire la orientarea sexuală a dansatorului. Coregraful a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că e bisexual.

Emil Rengle s-a arătat revoltat în disputa cu Cătălin Zmărăndescu, față de astfel de manifestări, și a fost dezamăgit că vedetele feminine nu au reacționat. Fostul câștigător de la Românii au Talent a susținut că respectul e un lucru de bază într-o echipă.

Cătălin Zmărăndescu, către Emil Rengle: „Ești un om cu două fețe'

Cătălin Zmărăndescu, replici cu tentă homofobă pentru Emil Rengle, la Survivor. Însă, Cătălin Zmărăndescu nu a încetat și l-a acuzat pe Emil Rengle că ar fi o persoană duplicitară. Fostul luptător MMA a susținut că atunci când a plecat Roxana Ciuhulescu, dansatorul ar fi venit la el să-i spună că fosta prezentatoare de la ProMotor l-ar fi vorbit pe la spate.

„Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger', a continuat Cătălin Zmărănescu.

La auzul acestor vorbe, Emil Rengle a reacționat și i-a adresat lui Cătălin Zmărăndescu următoarea replică: „Nu cred că eu am venit să te pup pe tine, ci tu ai venit să mă pupi pe mine'.

Cătălin Zmărăndescu: „Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile'

Atunci, Cătălin Zmărăndescu ar fi izbucnit și i-ar fi adresat lui Emil Rengle de la Survivor o replică în care ar fi făcut aluzie la orientarea sexuală a coregrafului.

„Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile', i-a răspuns Cătălin Zmărăndescu lui Emil Rengle, la Survivor, conform prosport.ro.

Emil Rengle a anunțat că e bisexual, în urmă cu câțiva ani

În urmă cu câțiva ani, Emil Rengle anunța pe canalul său de YouTube că este bisexual. Mai apoi, el a susținut în cadrul podcastului lui Damian Drăghici că a avut relații și cu femei și cu bărbați.

„Adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta', a mai spus spus Emil Rengle recent la podcastul lui Damian Drăghici.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter