Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei: „Cătălin m-a bătut de multe ori”

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei. Cătălin Zmărăndesu a fost unul dintre concurenții de la Survivor 2022. La mai bine de o lună de la intrarea lui în concurs, au ieșit la iveală detalii șocante legate de viața lui personală. Cristina, fosta soție a fostului Faimosul, susține că acesta ar fi bătut-o de mai multe ori. În plus, el a divorțat de ea pentru 30 de lei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România a divorțat de soție pentru 30 de lei. Cătălin Zmărăndescu a participat la Survivor România 2022 în echipa Faimoșilor. La ceva timp după ce a intrat în concurs, fosta lui soție a făcut declarații șocante. Cristina îl acuză pe fostul luptător că ar fi bătut-o în repetate rânduri, iar totul s-ar fi întâmplat din cauza banilor.

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei: „Cătălin m-a bătut de multe ori'Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei: „Cătălin m-a bătut de multe ori'

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România a divorțat de soție pentru 30 de lei. Potrivit impact.ro, Cătălin Zmărăndescu a divorțat de prima lui soție pentru 30 de lei. Deși ea acuză că fostul Faimos ar fi lovit-o în repetate rânduri, tot el a cerut despărțirea legală de femeie.

Citește și: Cine este Cristina, prima soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor.Ce probleme a avut cu legea

Citește și: Cum se comportă Cătălin Zmărăndescu de la Survivor în rol de tată:„Când ai copii după 40 de ani…'/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:”Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…”

Citește și: De ce a acceptat Cătălin Zmărăndescu să participe la Survivor:„Am un psihic diabolic'. Ce i-a spus soția înainte de a pleca / EXCLUSIV

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor a divorțat de soție pentru 30 de lei

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România a divorțat de soție pentru 30 de lei. Cristina, fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu, îl descrie pe fostul concurent de la Survivor drept o fire vulcanică. Cei doi au ajuns la despărțire acum mai bine de un deceniu, după ce au fost căsătoriți 14 ani. Din mariajul lor au rezultat doi copii, o fată și un băiat, cu care el nu ar avea relații prea bune.

Acum 12 ani, Cătălin Zmărăndescu șoca pe toată lumea anunțând că a depus actele de divorț. La acea vreme, fostul concurent din Dominicană își justifica decizia, spunând că s-a săturat de jignirile fostei sale soții. Atunci, fostul luptător dădea vina pe Cristina pentru problemele pe care le aveau în familie. Acum, aceasta rupe tăcerea și își spune propria variantă.

Fosta lui Cătălin Scărlătescu de la Survivor: „M-a bătut de multe ori'

Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România a divorțat de soție pentru 30 de lei. Cristina, fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu, susține că acesta ar fi bătut-o de mai multe ori. Toate loviturile pe care ea le-a încasat ar fi fost din cauza banilor.

„Cătălin m-a bătut de multe ori și asta se întâmpla din cauza banilor. Nu a fost așa, dar toate problemele pe care le-a avut în ultima vreme parcă l-au înrăit. Întreținerea pentru luna iulie a fost de 380 de lei. Aveam în casă 550 de lei, numai că mi s-a îmbolnăvit fetița și am dus-o la spital. Medicamentele m-au costat 200 de lei.

I-am spus lui Cătălin că îmi trebuie diferența ca să pot achita întreținerea. Atunci a explodat și mi-a spus ­că-mi bat joc de munca lui. El nu înțelegea cum s-au cheltuit banii.Mi-a spus că o sa divorțeze. Eu nu l-am crezut, dar uite că a făcut-o', povestea fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor atunci.

Fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu, probleme cu legea

Ceea ce ar fi făcut-o pe Cristina să încalce legea ar fi fost separarea de Cătălin Zmărăndescu și greutățile financiare pe care le avea atunci, mai scrie sursa menționată. La patru ani de la despărțirea legată, fosta soție a vedetei a fost trimisă în judecată. Atunci, ea a fost acuzată de înșelăciune, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

La acea vreme, Cristina a fost condamnată la 2 ani de închisoare. Însă, pedeapsa ei a fost suspendată pe o perioadă de cinci ani, perioadă în care fosta soție a vedetei trebuia să demonstreze că nu mai comite așa ceva. În caz contrar, femeia ar fi ajuns după gratii. În prezent, concurentul de la Survivor plătește 4.000 de lei pe lună pensie alimentară pentru cei doi copii pe care-i are cu fosta soție.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter