Ce a făcut Dana Rogoz cu banii moșteniți de la tatăl ei. Soțul actriței, Radu Dragomir: „Am mare încredere în tine”

Publicat pe

Ce a făcut Dana Rogoz cu banii moșteniți de la tatăl ei. Actrița și ceilalți frați ai ei și-au investit banii așa cum au știu mai bine, în funcție de pasiunea lor. Soția regizorului Radu Dragomir are planuri mari și, recent, și-a pus în practică o idee la care s-a gândit de mai mult timp. Iată ce a declarat vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi. Vedeta a făcut furori pe vremea când juca în celebrul serial românesc La Bloc. De-a lungul timpului, soția regizorului Radu Dragomir a avut și alte proiecte profesionale de succes, în industria din care face parte.

Ce a făcut Dana Rogoz cu banii moșteniți de la tatăl ei. Soțul actriței, Radu Dragomir: „Am mare încredere în tine'Ce a făcut Dana Rogoz cu banii moșteniți de la tatăl ei. Soțul actriței, Radu Dragomir: „Am mare încredere în tine'

Dana Rogoz și Radu Dragomir trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani, iar de curând au sărbătorit zece ani de la cununia civilă. Împreună, au doi copii superbi: pe Vlad, băiatul cel mare în vârstă de opt ani, și pe Elena, în vârstă de doi ani.

Citește și: Cum se înțelege Dana Rogoz cu soțul ei, după 17 ani de relație:„Nu-l văd separat de mine'

Citește și: Cum își crește Dana Rogoz cei doi copii:„Nu am fost niciodată genul de părinți stricți'

Citește și: Roxana Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt, a fost înmormântată.Femeia, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni

Citește și: Ce scrie în raportul oficial al morții Roxanei Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt:„Nu au putut menționa nici măcar dacă e vorba de un rechin sau nu'

Ce a făcut Dana Rogoz cu banii moșteniți de la tatăl ei

Dana Rogoz are o carieră de succes, iar până la vârsta de 36 de ani, a acumulat suficientă experiență încât să ducă la bun sfârșit cele mai bune proiecte profesionale. Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele sociale că are planuri mari. Mai exact, șatena pregătește un scurtmetraj și se află deja în timpul filmărilor. Cel care i-a fost alături și i-a dat cea mai mare încredere a fost chiar soțul ei, regizorul Radu Dragomir.

„Încă nu are un titlu final, sunt cumva prinsă acum cu echipa de fimare! Nu știu exact care va fi titlul final al scurtmetrajului. Filmările vor dura săptămâna asta.  Sper ca acest scurtmetraj să fie în festivalurile de film”, a povestit Dana Rogoz, pentru Click!.

Dana Rogoz: „Am împărțit banii de pe o garsonieră moștenită de la tata'

Acum vreun an jumate am scris un scenariu pentru un scurtmetraj. Ideea lui o purtam în minte de câteva luni bune și, la insistențele lui Radu, m-am apucat să o pun și pe hârtie. Mă rog, primul draft l-am scris de fapt pe telefon, în Notes, stând în autorulotă pe scaunul din dreapta, în drum spre Viscri.

Am scris scenariul cu tot cu replici, din prima clipă, adică foarte aproape de forma în care se va filma. Mă gândeam că dacă lui Radu îi va plăcea, îl va putea regiza el. Dar iar la insistențele lui, dar și ale lui Claudiu Mitcu (regizor și producător, cu care am mai lucrat până acum 2 scurtmetraje), am luat hotărârea de a regiza chiar eu.

E scenariul tău, e viziunea ta. Am mare încredere în tine, Dana”, mi-a spus Radu și mi-a dat aripi. Așa am început pregătirea scurtmetrajului. Cât privește bugetul lui, e deja o întreagă poveste… După ce a murit tata, frații mei și cu mine am împărțit la 3 banii de pe o garsonieră moștenită de la el.

Și precum cei 3 purceluși, fratele cel mare a folosit partea lui pentru renovarea unui apartament, mijlociul i-a investit într-un joc pe calculator (fiind game designer), iar eu îi voi investi în acest scurtmetraj. Mi se pare că voi da un sens acestor bani, că în felul acesta îmi va rămâne mereu ceva de la tata.

Ei reprezintă așadar cea mai mare parte a bugetului, la care se adaugă fonduri proprii, mulți prieteni în echipă și câțiva sponsori care au sărit să mă ajute, pentru ca acest scurtmetraj să existe. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni.

Acum sunt în autorulotă, așa cum mă vedeți, în drum spre Viscri, spre filmare. Să ne țineți pumnii, va rog mult', a fost mesajul postat de Dana Rogoz, pe pagina ei de Facebook.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter