Ce artist s-a oferit să o ajute Marinela Chelaru, după ce a aflat de pensia ei mizeră: „Mâncăm doar de la reducere”

Publicat pe

Un artist de la noi o va ajuta pe Marinela Chelaru, după ce a aflat de pensia ei mizeră. Este vorba despre un celebru tenor, ce și-a deschis și o fermă. Impresionat de drama cutremurătoare a actriței, a promis că de la anul îi va trimite mâncare. Ea a povestit recent că a ajuns să consume alimente doar de la reducere, din cauză că nu-i ajung banii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Un artist celebru din România o va ajuta pe Marinela Chelaru, după ce a aflat de pensia ei mizeră. Tenorul-fermier Vlad Miriță a fost impresionat de povestea ei, aflând că marea actriță primește lunar numai 1.400 de lei de la Stat, dintre care 600 de lei fiind dați pe medicamentele pentru inimă. Pentru a o ajuta să se descurce mai ușor, el a promis că de anul viitor îi va trimite mâncare.

Marinela Chelaru se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar. Actrița din grupul „Vouă' primește o pensie de numai 1.400 de lei. Din acești bani, 600 de lei se duc pe medicamentele pentru inimă. Astfel, din păcate, abia mai are cu ce să-și cumpere de mâncare, mai ales că prețurile de pe rafturi au înregistrat o creștere alarmantă.

Citește și: Marinela Chelaru s-a baricadat în casă, de teama COVID-19:”Merg, de frică, doar până la colț”

Citește și: Marinela Chelaru se luptă cu probleme grave de sănătate.Actrița a suferit o operație și a pierdut multe kilograme. Cum arată acum!

Citește și: Ce rol va avea Viviana Sposub în filmul produs de George Burcea:„O altă calitate pe care am descoperit-o'

Citește și: Dana Săvuică a fost operată de urgență. Diagnosticul dur primit din partea medicilor:„Urlam de durere'

Ce artist o va ajuta pe Marinela Chelaru, după ce a aflat de pensia ei mizeră

Marea actriță a spus că a ajuns să mânânce doar de la reducere. Conform spuselor ei, deseori caută pliantele cu mâncare la preț redus și își trimite soțul să facă cumpărături în magazinele în care sunt promoții.

„Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus.

Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente', a povestit Marinela Chelaru pentru Playtech.ro.

Vlad Miriță: „Voi dărui pachete cu produse din carne'

Vlad Miriță nu a rămas indiferent la declarațiile ei și i-a promis că o va ajuta. Acesta își propune ca de anul viitor să-i trimită actriței produse cu carne, dar și altor mai artiști. Cunoscutul tenor a devenit ulterior și fermier, deținând o fermă celebră de animale și păsări, în apropiere de Târgoviște.

„Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni', a spus Vlad Miriță pentru aceeași sursă.

Tenorul are o fermă lângă Târgoviște

Și Vlad Miriță a fost afectat de majorarea prețurilor la energie electrică, furaje și motorină din această perioadă. Pentru a nu da faliment, el a trebuit să mărească prețul la carne, în privința anumitor produse. Produsele de la ferma lui se vând și online.

„Se scumpesc foarte mult furajele, energia electrică, motorina, așa că, pentru a putea continua, ne vedem nevoiți să creștem și noi prețul cu 10-15%, la unele produse din carne. Se apropie Crăciunul, avem deja 7 porci, de peste 100 de kilograme, pe care îi vor cumpăra clienții, unii sunt rezervați din timp.

Un porc de 100 de kilograme ajunge anul acesta la aproape 3.000 de lei. Noroc că i-am hrănit doar cu furaje cumpărate la preț vechi, altfel ar fi ajuns la prețuri mai mari. Toate produsele noastre se vând și online', a continuat el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter