Ce avere are Niculina Stoican. Deține o colecție de ceasuri și bijuterii luxoase

Publicat pe

Ce avere are Niculina Stoican. Recent, interpeta de muzică populară și-a făcut publică declarația de avere actualizată în luna iunie a anului curent. Deși aceasta este managerul Ansamblului Folcloric „Maria Tănase' din Craiova și consilier județean, suma pe care o deține nu se apropie de statutul pe care îl are. Iată câți bani câștigă lunar interpeta, dar și ce datorii are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce avere are Niculina Stoican. Interpreta de muzică populară și-a făcut publică declarația de avere pe care a actualizat-o la începutul acestei veri, pe pagina oficială a Consiliului Județean Dolj. În ciuda statutului pe care îl are, sumele deținute de interpretă nu se apropie de cele ale unui manager de ansamblu folcloric sau ale unui consilier județean.

Artista, deși primește anual sume destul de mari din diverse locuri, aceasta are și o datorie pe măsură. Ea a declarat inclusiv împrumutul bancar făcut în urmă cu un an.

Citește și: Cum a reacționat Niculina Stoican când a fost sunată de amanta soțului:„Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva'

Citește și: Niculina Stoican a luat parte la protestele împotriva restricțiilor COVID-19, înainte de moartea lui Petrică Mîțu Stoian.Gestul ei a stârnit controverse

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: De ce s-a despărțit Jean de la Craiova de mama fiului său:„Eu am venit mai devreme și am văzut…'

Ce avere are Niculina Stoican

Ce avere are Niculina Stoican. Artista primește sume considerabile atât de la Ansamblul Folcloric, cât și de la Consiliul Județean Dolj, însă în declarația de avere aceasta nu are trecute prea multe proprietăți. Se pare că ea are acte doar pe un singur apartament de 47 mp în Târgu Jiu și la alte două terenuri, tot în Târgu Jiu: unul intravilan (1.719 mp) și altul extravilan (792 mp).

Aceasta nu s-a axat foarte mult pe capitolul proprietăți, însă a făcut investiții în bijuterii și ceasuri. Niculina Stoican deține o colecție impresionantă de accesorii. Aceasta curpinde inele de 3.000 de euro, ceasuri în valoare de 65.000 de euro, coliere de 2.000 de euro și brățări în valoare de 1.500 euro.

Ce venituri are interpeta

Interpreta de muzică populară primește sume frumoase din partea Ansamblului Folcloric „Maria Tănase', dar și din partea Consiliului Județean Dolj. Astfel, ea primește 82.000 lei de la Ansamblul 'Maria Tănase'și 16.848 lei din activități artistice din timpul pandemiei.

Niculina Stoican mai primește alți 21.900 lei din indemnizația de conilier județean, dar și 8.624 din drepturi de autor. În plus, ea a mai primit dividente  în valoare de 28.500 lei din partea firmei pe care o deține la Târgu Jiu.

Datorii de 96.000 de euro

Deși are multe venituri, Niculina se confruntă și cu o datorie în valoare de 96.000 de euro. Aceasta a făcut un împrumut de tip CAR de 96.000 de euro anul trecut, pe care s-a obligat să-l returneze într-un timp relativ scurt, de 7 ani.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter