Niculina Stoican a luat parte la protestele împotriva restricțiilor COVID-19, înainte de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Gestul ei a stârnit controverse

Publicat pe

Niculina Stoican a luat parte la protestele împotriva restricțiilor COVID-19, înainte de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Gestul solistei a stârnit numeroase controverse în mediul online, având în vedere contextul în care a murit regretatul interpret de muzică populară. Iată ce a făcut artista la acea vreme, cu câteva luni înainte ca maestrul să se stingă din viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican a participat la protestele împotriva restricțiilor COVID-19, înainte de moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Totul se întâmpla în urmă cu câteva luni, mai exact în luna martie a anului curent. Cântăreața a fost surprinsă printre protestatari, renunțând la un moment dat la masca de protecție. Gestul ei de atunci a stârnit acum numeroase reacții, ținând cont de contextul în care a murit regretatul interpret.

Una dintre măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului din China a fost restricționarea evenimentelor. De departe, artiștii au fost cei mai afectași de această măsură. În luna martie a acestui an, la Târgu Jiu se organizase un protest anti-restricții. La eveniment a fost surprinsă și Niculina Stoican. Conform cancan.ro, la acea vreme au apărut mai multe imagini pe Internet cu ea în care renunțase la masca de protecție.

Citește și: Prima imagine cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian:„Nu s-a dezlipit de coșciug'

Citește și: Ce pensie avea Petrică Mîțu Stoian:„Asta e o umilință. Eu nu sunt oricine'

Citește și: De ce s-a întors Adela Popescu la muncă, la doar 2 luni după ce a născut a treia oară:„Nu mi-a afectat alăptarea'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu artistul Cornel Constantiniu după a opta operație:„Am fire în creier şi un aparat la piept'

Niculina Stoican a luat parte la protestele împotriva restricțiilor COVID-19, înainte de moartea lui Petrică Mîțu Stoian

La protestul organizat în urmă cu câteva luni, Niculina Stoican se filmase alături de mai multe persoane. Ea renunțase la un moment dat la masca de protecție și a cântat împreună cu alți oameni. Nouă luni mai târziu, colegul ei de breaslă, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. Gestul ei de atunci a iscat acum numeroase controverse, conform cancan.ro., având în vedere că maestrul ar fi murit în urma unor complicații provocate de COVID-19.

Ieri, pe 10 noiembrie 2021, Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat. La eveniment au participat sute de oameni, printre care și colegii lui de breaslă. Nici Niculina Stoican nu a lipsit din peisaj, aflându-se în permanență lângă cortegiul funerar al artistului. Cântăreața a fost văzută îmbrăcată într-un cojoc crem cu motive tradiționale, haină specifică membrilor Ansamblului Folcloric „Maria Tănase' din Craiova. Regretatul maestru fusese angajat al instituției vreme de 14 ani.

Niculina Stoican infirmă acuzațiile venite din partea impresarului artistului

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, impresarul lui, Doru Gușman, i-a adus mai multe acuzații Niculinei Stoican. Bărbatul a susținut că marele artist s-ar fi pensionat din cauza ei că și că ar fi plecat de la Ansamblul din Craiova ca să nu o mai vadă. Cântăreața a infirmat spusele impresarului și a declarat că ea și regretatul solist nu s-ar fi certat niciodată.

„Nu s-a pensionat devreme. S-a pensionat, pentru că a avut vârsta de pensionare și pentru că, eu, atunci când i-am spus să își continue activitatea, mi-a spus că nu mai vrea, că își dorește foarte mult ca de acum înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el, și cât vrea el. Nu, cum să fie adevărat? (n.r. că nu ar mai fi avut o relație bună). Fiecare, când face o declarație, își asumă ceea ce spune. Petre a plecat pentru că a dorit să plece, să iasă la pensie, să trăiască pentru el, să se plimbe.

(…) Când eu l-am rugat să rămână, asta mi-a spus. Și-a dorit să facă ce vrea el. Eu nu m-am certat cu Petre niciodată în viața mea. Vocile care spun își asumă ceea ce spun. Noi am avut discuții pe un motiv sau altul, care pot fi constructive, dar niciodată nu m-am certat.

S-a pensionat mai devreme, ci pentru că a avut anii de pensie. Acum în vară (n.r. a ieșit la pensie). I-am făcut o surpriză în momentul în care a primit decizia de pensionare. I-am pregătit un aranjament floral și ne-am luat la revedere cu toții. I-am cântat „La mulți ani', a primit aplauze. Plecarea lui Petre din Ansamblul Folcloric 'Maria Tănase' a fost mai mult decât onorantă.', a spus Niculina Stoican, conform cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter