Cum a reacționat Niculina Stoican când a fost sunată de amanta soțului: „Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva”

Publicat pe

Niculina Stoican a povestit cum a reacționat când a fost sunată de amanta soțului ei, Vasile Stănescu. Scena s-a petrecut în trecut, dar artista a vorbit abia recent despre acel episod. Interpreta de muzică populară a dezvăluit ce i-a spus celeilalte femei la telefon, după ce cea din urmă a susținut că bărbatul ar iubi-o, de fapt, pe ea și nu pe cântăreață. Iată cum s-a desfășurat discuția dintre cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Niculina Stoican a dezvăluit, fără rețineri, cum a reacționat atunci când a fost sunată de amanta soțului. Interpreta de muzică populară este căsătorită de 30 de ani cu Vasile Stănescu și au o căsnicie frumoasă. Însă, de-a lungul timpului, relația lor ar fi fost pusă la mari încercări. La un moment dat, în trecut, cântăreața ar fi fost sunată chiar de către cea care i-ar fi fost amantă partenerului ei de viață.

Niculina Stoican și soțul ei, Vasile Stănescu, sunt căsătoriți de trei decenii. Rodul iubirii lor este fiul lor, Vlad, pe care-l iubesc nespus de mult. Puțini știu însă că mariajul lor ar fi fost supus la multe încercări de-a lungul timpului. Printre altele, ea ar fi trebuit să treacă și peste presupusele infidelități are bărbatului, scrie spynews.ro, citat de impact.ro.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican:”Au plecat de jos, împreună”

Citește și: Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian:”S-au adus injurii”

Citește și: Cumnata Andrei a slăbit 30 de kilograme!Cum arată acum Aurora Mihai

Citește și: Dovada că Petrică Mîțu Stoian a fost tratat de un psihiatru.Medicul avea un atestat în terapie hiperbară

Cum a reacționat Niculina Stoican când a fost sunată de amanta soțului

În urmă cu câteva luni, Niculina Stoican făcea dezvăluiri uluitoare despre mariajul cu soțul ei. Cântăreața de muzică populară ar fi povestit public că ar fi fost sunată de către amanta lui Vasile Stănescu. Femeia i-ar fi spus artistei că bărbatul ar iubi-o, de fapt, pe ea și nu pe vedetă. Solista ar fi avut o reacție „pașnică' și i-a spus femeii ca să o sune când o va chema Stănescu, scoțând în evidență că interpreta îi poartă numele bărbatului.

În plus, Niculina Stoican mai spunea atunci că nici ea și nici soțul ei nu ar fi fost niciodată firi geloase. A susținut că era mândră că femeile îl plăceau pe bărbat, deoarece ea se afla la brațul lui.

„N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește'. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu. Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu.', a spus Niculina Stoican la Antena Stars, în urmă cu ceva timp, notează spynews.ro.

Niculina Stoican: „Eu am trecut prin momente foarte grele'

În urmă cu șapte ani, în 2014, familia Niculinei Stoican a trăit o dramă. Soțul ei ar fi fost arestat și închis pentru o perioadă de trei ani, pentru obţinerea ilegală de rambursări de TVA de 13,6 milioane de lei, scrie impact.ro. Artista povestea în urmă cu ceva timp că ulterior făcuse depresie și se confrunta cu atacurile de panică, din cauza momentelor grele din viață.

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți. Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă.

Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele', a mai declarat Niculina Stoican, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter