Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: "S-au adus injurii"

Publicat pe

Niculina Stoican îl dă în judecată pe Doru Gușman, fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian, după ce acesta a afirmat că regretatul artist a plecat din Ansamblul Maria Tănase din Craiova pentru că era umilit de ea. Fostul impresar a mai afirmat că Niculina Stoican i-ar fi tăiat zile de muncă atunci când Petrică Mîțu Stoian nu își dorea să meargă la anumite spectacole.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată într-o emisiune TV, Niculina Stoican a mărturisit că acuzațiile lui Doru Gușman vor fi duse în instanță și se va veni cu probe care să arate că lucrurile nu au stat așa și că ea și colegii săi din ansamblu au fost denigrați fără motiv de fostul impresar.

„S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă', a spus Niculina Stoican.

Impresarul Doru Guşman l-a cunoscut foarte bine pe Petrică Mîţu Stoian, mai ales că artistul locuia în casa soţilor Guşman de 16 ani. Toate deciziile le luau împreună, iar la greu se sprijineau unul pe altul.

Când impresarului i-a murit soţia, în vara acestui an, Petrică Mîţu Stoian a hotărât să-şi facă mormântul lângă cei doi soţi. „Nici moartea nu vreau să mă despartă de aceşti oameni minunaţi”. Aşa le spunea prietenilor.

De aceea, Doru Guşman a fost revoltat pentru că trupul neînsufleţit al prietenului său a fost depus la Ansamblul Maria Tănase, locul de unde el a plecat supărat şi unde spunea că nu se va mai întoarce niciodată, potrivit fostului impresar.

„Petre nu şi-ar fi dorit asta, că a spus că nu va mai călca niciodată pe la Ansamblu„, spunea impresarul zilele trecute.

Citește și: Ce ultim omagiu îi aduc interpreții de muzică populară lui Petrică Mîțu Stoian:„Asta ne-a mai rămas, doar atât’

Citește și: Cum a aflat Costantin Enceanu că Petrică Mîțu Stoian a murit:„Am început să urlu’

Citește și: Ce a făcut și cum s-a afișat Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîţu Stoian s-a pensionat în vara acestui an, după 14 ani la Ansamblul din Craiova

Petre Mîţu Stoian a fost angajat al Ansamblului din Craiova timp de 14 ani. S-a pensionat în vara acestui an.

„A plecat foarte supărat. Petre a plecat de la Ansamblu din cauza ei, a Niculinei Stoican. Îl teroriza, îl umilea. Mai exact: nu s-a dus la un spectacol sau nu ştiu eu ce nu a făcut şi i-a făcut adresă la Primărie, iar Primăria i-a tăiat ziua şi aşa mai departe.

Şi multe, multe. Şi Petre a zis: „Nu mai suport. Nu mai pot’.

S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: „Nu vreau să o mai văd că o ştiu. Îi ştiu şi dinţii din gură şi nu suport să mă umilească ea’. Aşa spunea. Ştie toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, ştiu cântăreţii mari, toţi ştiu, dar toţi tac, nu se bagă’, a declarat impresarul.

„Nu s-a pensionat devreme. S-a pensionat, pentru că a avut vârsta de pensionare și pentru că, eu, atunci când i-am spus să își continue activitatea, mi-a spus că nu mai vrea, că își dorește foarte mult ca de acum înainte să facă ce vrea el, când vrea el, cum vrea el, și cât vrea el. Nu, cum să fie adevărat? (n.r. că nu ar mai fi avut o relație bună). Fiecare, când face o declarație, își asumă ceea ce spune. Petre a plecat pentru că a dorit să plece, să iasă la pensie, să trăiască pentru el, să se plimbe', a spus și Niculina Stoican.

Conform spuselor lui Doru Guşman, Petre Mîţu Stoian nu și-ar mai fi dorit să ajungă niciodată la Ansamblul din Craiova. Impresarul lui a povestit că solistul l-ar fi rugat pe Constantin Enceanu să-i ia un tablou de acolo.

„(…) Durerea mea este că nu îl lasă acum nici mort, nici mort nu îl lasă în pace. El a spus aşa: şi ştie multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase’ Constantin Enceanu, prietenul lui, ştie.

L-a rugat pe Enceanu să-i ia un tablou de acolo, avea un tablou acolo şi el nu s-a mai dus. Cred că este ultimul lucru pe care Petre şi l-ar fi dorit, să fie dus pe ultimul drum la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere pentru că sora lui Petre m-a ameninţat că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia şi îl înmormântează la Isverna’, a mai spus impresarul.

Ce ar fi spus angajații Ansamblului din Craiova despre Niculina Stoican

În prezent, Niculina Stoican este managerul Ansamblului din Craiova. Potrivit adevarul.ro, mai mulți colegi ar fi de acord cu spusele lui Doru Guşman. Aceștia susțin că artista și Petrică Mîțu Stoian nu ar mai fi fost prieteni.

„Aşa este. dar nu putem vorbi pentru că Niculina e răzbunătoare. S-a certat rău şi cu ea, şi cu dirijorul. De când a ajuns manager, de când a intrat în politică, Niculina Stoican este parcă alt om. Nu doar pe Mîţu Stoian l-a umilit, şi cu alţi colegi s-a purtat urât.

Petrică nu a mai vrut să calce pe la Ansamblu. Când a fost Festivalul, l-au invitat să fie în juriu şi el nu a vrut să mai audă. Ăsta e adevărul', a spus unul dintre angajaţii Ansamblului „Maria Tănase”, conform sursei menționate.

.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter