Ce ultim omagiu îi aduc interpreții de muzică populară lui Petrică Mîțu Stoian: „Asta ne-a mai rămas, doar atât”

Publicat pe

Ce ultim omagiu îi aduc interpreții de muzică populară lui Petrică Mîțu Stoian. Colegii artistului îi pregătesc acestuia un ultim omagiu la sediul Ansamblului folcloric „Maria Tănase' din Craiova. Aceștia au pregătit deja un altar, unde fanii și apropiații pot aprinde lumânări. Ba mai mult, ei au montat deja un panou pe care vor rula cele mai importante momente din viața interpretului de muzică populară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din România. Acesta s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021. Colegii săi de breaslă îi pregătesc artistului un ultim omagiu la sediul Ansamblului folcloric „Maria Tănase' din Craiova. Ei au aranjat deja un altar, unde oamenii pot aprinde lumânări, iar în acest moment așteaptă trupul neînsuflețit al artistului. În plus, aceștia au montat un panou pe care vor rula cele mai importante momente din viața răposatului.

Aceștia își doresc să îl conducă pe ultimul drum așa cum se cuvine. Trupul neînsuflețit va fi depus în sala de repetiții, acolo unde artistul obișnuia să cânte înainte de fiecare spectacol.

Citește și: Dosar penal de ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian.Procurorii s-au autosesizat

Citește și: Petrică Mîțu Stoian își pregătise mormântul și crucea:”Săptămâna trecută a fost la cimitir!”

Citește și: Prima fotografie cu Monica Gabor și Mr.Pink, după zvonul despărțirii. Cum au fost surprinși

Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a vizitat fiul când Anamaria Prodan se afla în Dubai:„Ne lipsește tuturor'

Niculina Stoican a fost cea care s-a ocupat preponderent de omagiile aduse marelui interpretat. Aceasta a declarat că în curtea sediului va fi plasat un ecran gigantic pe care vor rula momente din viața artistului. Ba mai mult, acestea vor fi acompaniate de muzica lui de suflet.

„Avem pregătit un panou pe care va rula un moment pe care l-am pregătit cu selecții cu imagini cu el, cu un fond muzical, cu una dintre piesele pe care toată lumea a iubit-o, cu aplauzele de la final pe care el le merită din plin. Sunt multe lucruri pe care le-am pregătit, așa din tot sufletul. Asta ne-a mai rămas să facem pentru el, din păcate, doar atât.', a spus ea.

Colegii așteaptă trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian

Colegii de breaslă ai interpretului de muzică populară așteaptă acum trupul neînsuflețit al artistului. Acesta ar fi trebuit să ajungă deja, însă autoritățile s-au autosesizat și a fost deschisă o anchetă în acest caz. El va fi depus în sala de repetiții, loc în care artistul cânta înainte de fiecare spectacol.

Va ajunge la sediul Ansamblului 'Maria Tănase' din Craiova, aici vă așteptăm pe cei care doriți să vă luați rămas bun de la Petrică Mîțu Stoian. Noi, toți colegii lui, suntem aici pregătiți să-i onorăm memoria și numele așa cum se cade și cum se cuvine, cum el merita. Cert este că instituția va fi deschisă toată noaptea. Noi nu îl vom lăsa singur nici măcar o secundă. Îi așteptăm pe cei care doresc să-și ia rămas bun de la el.', a declarat Niculina Stoican.

„A fost un geniu'

Oamenii care l-au admirat pe marele interpret de muzică populară au început deja să aducă omagii și să aprindă lumânări la sediul Ansamblului „Maria Tănase'. O femeie a declarat că Petrică Mîțu Stoian a fost un adevărat geniu al muzicii populare.

„Nu îmi vine să cred că a murit. A fost un om cu suflet mare, un om bun. A fost un geniu. A fost, prin cântecele sale, a fost o alinare a sufletului meu și nu numai al meu. Aproape că nu era spectacol la care să nu merg. Cât mă duceam de supărată, mâ întorceam parcă mă nășteam a doua oară. A fost făcut pentru a cânta pentru oameni, pentru a le alina durerile. A fost unicat.', a declarat o femeie.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter