Ce dietă ține Cristina Ich: „Nu fac sală, pentru că nu am timp”

Publicat pe

Ce dietă ține Cristina Ich. Cristina Ich este fără dar și poate una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Încă de când a devenit cunoscută, ea a fost comparată cu superba Angelina Jolie. Pe lângă un chip angelic, cu trăsături perfecte, iubita lui Alex Pițurcă se laudă și cu o siluetă ca trasă prin inel. Iată ce dietă ține „nora' lui Victor Pițurcă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Cristina Ich. Cristina Ich se poate clasa cu ușurință în topul celor mai frumoase femei din România sau, de ce nu, din lume. La 35 de ani, vedeta le poate da clasă tuturor puștoaicelor printr-o siluetă perfectă, ca de zeiță. De-a lungul timpului, multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum se menține în formă șatena. Ei bine, răspunsul l-a oferit chiar ea, în urmă cu ceva timp. Aceasta a precizat încă de la început că nu merge la sală.

Ce dietă ține Cristina Ich: „Nu fac sală, pentru că nu am timp'Ce dietă ține Cristina Ich: „Nu fac sală, pentru că nu am timp'

Ce dietă ține Cristina Ich. La 35 de ani, Cristina Ich se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. Se bucură de un mare succes, mai ales în mediul online, și are o familie minunată, formată dintr-un partener iubitor și un fiu superb. Iubita lui Alex Pițurcă are un fizic impecabil chiar și după a devenit mamă și l-a adus pe lume pe micuțul Noah Alexandru.

Citește și: Dovada că frumuseţea se moşteneşte!Cristina Ich le-a arătat tuturor ce bine seamănă cu mama sa

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin.Cum e trecută acum în acte

Citește și: De ce nu a venit Monica Gabor la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu:”Mr.Pink mi-a zis să…”

Citește și: Smiley i-a făcut o declarație de dragoste în versuri iubitei sale, Gina Pistol:”Tu îmi ești, tu îmi vei fi”

Ce dietă ține Cristina Ich

Ce dietă ține Cristina Ich. De când s-a lansat în carieră, Cristina Ich a realizat diverse ședințe foto. Încă de la primele apariții, fanii au asemănat-o cu Angelina Jolie, datoriă frumuseții ei ieșite din comun. Iar pentru că nu ascunde nimic de fanii ei, iubita lui Alex Pițurcă le-a dezvăluit și lor cum se menține în formă.

În urmă cu ceva timp, Cristina Ich a dat de înțeles că nu face mari eforturi pentru a arăta atât de bine. Conform spuselor ei, singurul lucru pe care-l face este să mănânce o dată la 12 sau la 16 ore. Mama fiului lui Alex Pițurcă a explicat că nu merge la sală, pentru că nu are timp.

Cristina Ich: „Nu fac sală'

Ce dietă ține Cristina Ich. Cristina Ich a mărturisit și că seamănă cu mama ei la piele, o femeie la fel de frumoasă. Mai demult, ea declara că și-ar dori să se mai îngrașe și să fie la fel ca atunci când era însărcinată, când avea puțin peste 60 de kilograme.

„Nu fac sală, pentru că nu am timp de așa ceva. Mănânc o dată la 12 sau la 16 ore și cam atât. Mănânc orice, nu mă abțin de la nimic. La piele semăn cu mama, dar, la corp, nu. Am o mamă foarte frumoasă, recunosc.

Sincer, îmi mai doresc să mă mai îngraș, ca să arăt cum eram în timpul sarcinii, însă nu se pune pe mine. Atunci aveam 60 și un pic de kilograme', a povestit Cristina Ich, acum ceva timp, pentru playtech.ro.

„Cine mă place, rămâne lângă mine'

Acum ceva timp, într-un interviu, Cristina Ich povestea și despre caracterul ei. Iubita lui Alex Pițurcă explica atunci că e o fire impulsivă, care nu se lasă „călcată pe coadă'.

„Cine mă place, rămâne lângă mine. Cine nu, mă înjură: pițipoancă, lă, lă, lă, lă, lă, terminată, penibilă. Cine te place rămâne alături de tine, cine nu, nu. Nu am ce să dau explicații.

Dacă mi se pare unul că a sărit calul, la fel o să fac, mai rău. Pentru că așa sunt eu. Eu sunt un om impulsiv, lipsit de diplomație și așa o să fac tot timpul. Ăsta e caracterul, nu o să-l schimb. Dacă mă enervează cineva, iese Moldova din mine!', spunea atunci influencerița, conform mediaflux.ro.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter