Ce dietă ține Denise Rifai, la 36 de ani: "Nu sunt fan carbohidrați..."

Publicat pe

Ce dietă ține Denise Rifai. Este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră și este extrem de atentă la modul în care arată. O ținută impecabilă tot timpul, zâmbetul și el un accesoriu care este nelipsit și un trup bine sculptat. Mulți s-au întrebat cum reușește Denise Rifai să se mențină în formă, așa că prezentatoarea oferă primele informații despre stilul său de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Denise Rifai. Fără doar și poate, Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din țara noastră. Pe lângă cariera de succes, vedeta este extrem de atentă la modul în care arată. Astfel, recunoaște că, deși nu îi place să gătească, ține cont de mici reguli. Servește masa doar în anumite locații sau preferă să își ia mâncare de acasă.

Ce dietă ține Denise Rifai, la 36 de ani: "Nu sunt fan carbohidrați..."Ce dietă ține Denise Rifai, la 36 de ani: "Nu sunt fan carbohidrați..."

Ce dietă ține Denise Rifai. Iată ce mai spune Denise Rifai despre stilul ei de viață, dar și cum reușește să se mențină în formă tot timpul.

Citește și: Denise Rifai, despre relația pe care o are cu tatăl ei:'Este cel mai bun antrenor al meu'

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări’ și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…’/ EXCLUSIV

Citește și: Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu:Adio, prietene cu care am copilărit!

Citește și: Războiul și-a pus amprenta pe chipul lui Volodimir Zelenski.Transformarea președintelui Ucrainei în 40 de zile

Ce dietă ține Denise Rifai

Denise Rifai are mii de fani în toată țara. Dovadă e numărul uriaș de urmăritori de pe rețelele de socializare. Însă, de când a devenit persoană publică, aceasta a păstrat însă o oarecare discreție în privința vieții personale, astfel că nu se știu prea mult despre acest capitol. 

De curând, vedeta a vorbit deschis despre modul în care se mențină în formă. Mai exact, Denise Rifai a precizat faptul că este extrem de atentă la alimentele pe care le consumă și preferă să mănânce doar din anumite locații, pe care le cunoaște destul de bine.

Nu se declară o fană a carbohidraților și încearcă să facă mișcare ori de câte ori îi permite timpul. Când nu trece pe la sala de fitness, este și mai atentă la ce produse consumă și în ce cantități.

„Nu îmi place să gătesc.Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata. Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mananaci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați. Trebuie să învățam ce e bun și sănătos pentru corp,” a dezvaluit Denise Rifai pentru kanald.ro.

De ce poartă Denise Rifai mereu haine negre, la emisiune

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că poartă negru la absolut toate edițiile pe care le realizează pentru că asta ține de formatul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai’. Fiind mereu îmbrăcată astfel, spune ea, imaginea ei nu se schimbă prea mult.

„Sunt foarte mulți cei care mă întrebă și poate nu am apucat să răspund suficient. Această non-culoare, negru, este cea pe care o port la absolut toate emisiunile pe care le realizez pentru că așa ține de formatul „40 de întrebări…'.

Imaginea mea să nu se schimbe prea mult, independent de faptul că emisiunea capătă noi și noi valențe cu fiecare invitat pe care îl am în față. Eu rămân aceeași îmbrăcată în negru, nimic nu se schimbă, poate doar coafura și bijuteriile. Este parte integrantă a formatului nostru’, a spus Denise Rifai.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter