Ce face Rodica Popescu Bitănescu zilnic, pentru a se menține energică și sănătoasă. Actrița are 83 de ani

Publicat pe

Ce face Rodica Popescu Bitănescu zilnic pentru a se menține energică și sănătoasă. Toată lumea o cunoaște și o admiră pe actrița Rodica Popescu Bitănescu. Aceasta a adus zâmbetul pe buze multor români și a bucurat săli întregi datorită performanțelor sale. Recent, aceasta a vorbit despre ritualul său zilnic pentru menținerea sănătății și energiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rodica Popescu Bitănescu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, fiind considerată o legendă. Deși are 83 de ani, aceasta se menține extrem de bine! Este întotdeauna plină de viață, veselă și perfect sănătoasă. Recent, invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, aceasta a dezvăluit ce face în fiecare zi pentru a-și păstra sufletul și mintea tânără.

Aceasta a vorbit atât despre ritualul său zilnic, cât și despre experiențele prin care a trecut de-a lungul carierei. Celebra actriță susține că activitatea este lucrul care o menține energică și sănătoasă.

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a împlinit 83 de ani.De ce nu își sărbătorește niciodată ziua de naștere

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă:„Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor'

Citește și: Ce a pățit Andreea Bănică pe aeroportul din Egipt:„Mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien'

Citește și: Doinița Oancea, despre relația dintre Lora și Ionuț Ghenu:„L-aș salva pe el'

Ce face Rodica Popescu Bitănescu zilnic pentru a se menține energică și sănătoasă

Actrița a impresionat de fiecare dată publicul datorită talentului de care a dat dovadă. Chiar și la 83 de ani, Rodica Popescu Bitănescu este plină de energie și mereu cu zâmbetul pe buze. Aceasta recunoaște că are un ritual pe care îl respectă cu strictețe.

„Sunt plină de energie pentru că sunt un om foarte credincios și mă rog în fiecare zi să fiu sănătoasă. Mă lupt să am mintea limpede, să îmi comand să fac ce vreau eu și să îmi fie bine. Am multă activitate pentru că am învățat că nu este bine să faci nimic, trebuie să faci mereu ceva.Sunt o bună gospodină, îmi place să fac piața, să gătesc, să mănânc, să scriu, să recitesc ce am scris, să mă informez, să fiu la zi cu tot ce se întâmplă.', a zis actrița la emisiunea ‘La Măruță

Rodica Popescu Bitănescu, sfaturi pentru fanii săi

Actrița susține că este foarte important ca mintea să fie întotdeauna ocupată. Ea a subliniat faptul că nu a fost niciodată în depresie datorită faptului că nu a avut timp pentru asta. Chiar mai mult, celebra actriță spune că mereu își repetă textele în gând pentru a nu lăsa creierul neantrenat.

„Aud multă lume care cade așa într-o depresie, mulți oameni mult mai tineri ca mine. Eu nu am avut niciodată starea asta așa, să fiu disperată, nu prea am timp să fiu disperată. Dacă faci mereu câte ceva, păcălești creierul. Eu tot timpul repet textele, revăd ce am scris, țin minte tot ce am făcut, monoloage întregi de la teatru. Dacă ar fi să fac o emisiune despre mine, vai, am muncit atât de mult că mai mult am stat pe scenă decât acasă.', a continuat ea.

„Țin minte textele de acum 30, 40 de ani'

Actrița a subliniat faptul că memoria ei este una foarte bună. Ea susține că știe o mulțime de texte învățate în urmă cu mai bine de 30 de ani.

„Am fost plecată oriunde, am scris mereu, m-am dus peste tot, am povestit și m-am produs. Trebuie să repeți tot timpul, eu tot timpul repet. Interesant ce bine țin minte textele de acum 30, 40 de ani. Eu tot timpul fac câte ceva. Urmează lansarea cărții pe care am scris-o.', a adăugat ea.

Întâmplare amuzantă din cariera actriței

Rodica Popescu Bitănescu își amintește cu drag fiecare experiență pe care a avut-o. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, aceasta a povestit despre o întâmplare petrecută cu mulți ani în urmă.

„Am avut-o pe una care nu știa ce caut eu acolo, mi-a zis să nu scot un cuvânt când intru. Nu spun la care televiziune. Mi-a zis: ‘Nu spuneți nimic până nu vă întreabă ea. Aia nu a știut ce mi-a zis deșteapta aia și a început să mă întrebe. Eram țeapănă. Nu știu ce a fost în capul ei. Și-a dat seama că ori am ceva la cap, ori…atunci a început să povestească și mi-am dat seama că trebuie să vorbesc, că altfel zice lumea că sunt nebună.', a povestit aceasta.

„Am făcut gafe mari'

Actrița a declarat că una dintre cele mai mari calități ale sale este sinceritatea. Deși pare a fi un lucru foarte bun, ea a avut mult de suferit din cauza onestității duse la extrem. Rodica Popescu Bitănescu a povestit că la un moment dat și-a spus părerea sinceră despre Teatrul Național, iar mulți regizori au ocolit-o apoi.

„În viață trebuie să transmiți. Toate se transmit, ura, dragostea, iubirea, gelozia. Toate piesele mele de teatru sunt bune. Știi cu ce am câștigat eu în cariera mea? Cu sinceritatea. Am făcut gafe mari din cauza sincerității. Când a venit Radu Beligan director în Teatrul Național a scris că fiecare om al teatrului trebuie să dea o declarație despre tot ce a văzut în teatru. Eu am luat o coală de hârtie și am început să scriu tot ce cred eu despre fiecare om, dar sincer. I-am distrus pe toți. Am început să întreb colegii ce au scris și am aflat că nu au declarat nimic. Eram singura care a scris. Din clipa aia, în primul rând se făcea un culoar, eu treceam singură prin teatru, m-au ocolit mulți regizori, dar unii m-au luat pentru că eram sinceră. Oamenii nu au mai pomenit așa ceva.', a mai zis ea.

Rodica Popescu Bitănescu: „Mi-am luat-o în cap și eu'

Știe că este una dintre cele mai bune actrițe ale României și acest lucru l-a realizat cu mulți ani în urmă. Vedeta a povestit că a simțit că „și-a luat-o în cap' încă din anii studenției.

„La un moment dat mi-am luat-o în cap și eu, că sunt extraordinară, chiar de când eram studentă. Încet, încet a început să îmi treacă. Profesia este atât de grea, încât fiecare rol este un alt exercițiu.', a continuat ea.

Rodica Popescu Bitănescu, despre cariera sa

Aceasta a mai vorbit și despre modul în care publicul se raportează la actori. Rodica Popescu Bitănescu recunoaște faptul că îi plăcea să fie recunoscută pe stradă, însă era conștientă că publicul poate trăda cu ușurință.

„Făceam foarte multă televiziune, se făceau emisiuni de teatru în direct cu public, făceam divertisment, mă auzea lumea la radio. Lumea mă recunoștea, îmi făcea foarte mare plăcere. Publicul trebuie să știi să îl păstrezi, pe cât te iubește, pe atât de ușor te poate trăda. Dacă nu îi convine ceva, nu te iartă.', a mai spus aceasta la ProTV.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter