Ce au făcut Anda Călin și Liviu Vârciu înainte de a-și boteza fiul. Cu ce probleme s-a confruntat iubita artistului

Publicat pe

Ce s-a întâmplat cu Liviu Vârciu cu o zi înainte de a-și boteza fiul? Deși ieri ar fi trebuit să se odihnească pentru evenimentul ce va avea loc astăzi, Liviu Vârciu și Anda Călin au avut parte de o zi foarte încărcată. Nu doar că au fost nevoiți să pună la punct ultimele detalii pentru petrecerea de botez, ci au avut nevoie chiar de sfaturi medicale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a trecut în ultima perioadă prin multe momente tensionate. După ce și-a lansat propriul film intitulat „Zăpadă, ceai și dragoste', artistul s-a ocupat de organizarea petrecerii de botez a fiului său. În paralel, acesta și-a terminat și de amenajat casa!

Ce au făcut Anda Călin și Liviu Vârciu înainte de a-și boteza fiul. Cu ce probleme s-a confruntat iubita artistuluiCe au făcut Anda Călin și Liviu Vârciu înainte de a-și boteza fiul. Cu ce probleme s-a confruntat iubita artistului

Vedeta de televiziune a reușit să își termine de amenajat casa abia înainte cu o zi de petrecerea de botez a fiului său. Liviu a participat activ la punerea gresiei: a pregătit adezivul, a tăiat gresia și a ajutat muncitorii cu tot ce aveau nevoie. Pe de cealaltă parte, Anda Călin s-a simțit foarte rău și a cerut sfaturile medicilor!

Citește și: Ce surpriză pregătește Liviu Vârciu pentru invitați la botezul fiului său:„Da, voi…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu:”Când m-a văzut prima oară, a spus că o să fiu nevasta lui”

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu:„Pentru că…'

Citește și: De ce se va purta alb la înmormântarea lui Petrică Cercel:„A fost un exemplu'

Ce au făcut Anda Călin și Liviu Vârciu înainte de a-și boteza fiul

Liviu Vârciu și Anda Călin au trecut prin momente de panică chiar ieri, cu o zi înainte de marele eveniment. Se pare că iubita artistului s-a simțit foarte rău, având vărsături, dureri puternice de burtă și amețeli. Potrivit FANATIK, aceasta ar fi avut o toxiinfecție alimentară a cărei cauză este încă necunoscută.

Din fericire, Anda a apelat la sfaturile medicilor pentru a-și reveni din chinurile cumplite pe care le-a suportat. Aceasta speră ca petrecerea de botez a fiului său să iasă perfect și să nu existe alte incidente.

Cu ce probleme s-a confruntat iubita artistului

Botezul fiului lui Liviu Vârciu a fost extrem de costisitor! Potrivit acestuia, doar farfuriile din care vor mânca invitații costa 1000 de euro. Acestea au un preț atât de mare pentru că sunt confecționate din cristal, suflate cu o vopsea specială de culoarea cuprului, iar în acest moment respectă cele mai noi tendințe în materie de veselă.

Cu atât mai mult, Liviu a avut grijă atât de vestimentația sa, cât și de ținuta Andei Călin. Cei doi au apelat la o celebră casă de modă, însă momentan o țin ascunsă. Chiar artistul a declarat că în acest moment nu știe nici măcar el ce rochie va purta mama copiilor lui. În ceea ce privește outfit-ul lui Liviu, el a ales un costum foarte elegant.

Liviu Vârciu cheltuie peste 15.000 de euro

Se pare că bugetul total al petrecerii de botez se învârte în jurul sumei de 15.000 de euro. Pe lângă ținutele de lux și farfuriile scumpe, Liviu a plătit 5.000 de euro doar pentru focurile de artificii, care vor fi aprinse în momentul sosirii tortului.

În plus, meniul este și el unul destul de costisitor. Potrivit surselor, acesta ar ajunge la 150 euro de persoană. Momentan nu au fost oferite detalii despre ceea ce va conține, însă știm că nu vor lipsi peștele și sarmalele!

Nu și-au arătat fiul până acum

Deși Matei Liviu are un an și două luni, părinții lui nu au postat fotografii cu el. Se pare că Anda este cea care l-ar fi rugat pe Liviu Vârciu să îl țină departe de ochii curioșilor pe micuțul lor fiu. Motivul pentru care nu l-au afișat sunt superstițiile, iar iubita celebrului artist crede că fiul ei ar putea fi încărcat cu energii negative dacă apare pe Instagram!

Liviu Vârciu, tată a trei copii

Vedeta de televiziune poate spune că este un bărbat împlinit. El împreună cu Anda Călin mai au împreună o fată în vârstă de 4 ani pe nume Anastasia. Aceasta se pare că îi calcă pe urme tatălui ei deoarece cântă foarte mult în casă, spre disperarea Andei.

Dintr-o relație anterioară, Liviu mai are o fată de 20 de ani pe nume Carmina. Aceasta a fost crescută de mama ei la Arad, dar în ultima perioadă a stat mai mult în București, datorită faptului că este studentă. Liviu i-a cumpărat acesteia un apartament într-un complex rezidențial din Capitală, deși și-ar fi dorit să locuiască în vila lui.

Tânăra nu a fost prezentă la botezul Anastasiei, însă astăzi va veni la creștinarea fratelui său.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter