Ce mănâncă Regina Angliei la masa de Crăciun: „Sunt plictisitori când vine vorba de festivități”

Publicat pe

Ce mănâncă Regina Angliei la masa de Crăciun. Regina Elisabeta a II-a va petrece sărbătorile de iarnă alături de familia regală la Palatul Sandringham. Aceasta, în prima parte a zilei este prezentă la slujba de Crăciun, iar după-amiază își invită familia la masa festivă. Un bucătar al casei regale a dezvăluit care este meniul pe care cei cu sânge albastru îl preferă pentru sărbători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce mănâncă Regina Angliei la masa de Crăciun. În fiecare an, Regina Elisabeta a II-a are o rutină bine-stabilită pentru sărbătorile de iarnă. În prima parte a zilei aceasta merge la biserică pentru slujba de Crăciun, iar după-amiază își petrece timpul alături de familia regală la o masă festivă. Bucătarul casei regale a dezvăluit ce consumă aceștia de sărbători. În mod surprinzător, meniul nu este unul extrem de sofisticat.

Acesta a dezvăluit cu lux de amănunte care sunt mâncărurile preferate ale Reginei. Se pare că aceasta nu are dorințe exagerate pentru masa de Crăciun, bucătarul considerând alegerile de-a dreptul plictisitoare.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani.Casa Regală a făcut anunțul

Citește și: Prințul Harry, sfătuit să o viziteze pe Regina Elisabeta a II-a:”Va regreta dacă nu va face asta”

Citește și: Ce probleme are Mara Bănică, însărcinată în șapte luni:„Mă omoară psihic. Plâng trei-patru ore pe zi'

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei e de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm.Cum arată acum

Ce mănâncă Regina Angliei la masa de Crăciun

Ce mănâncă Regina Angliei la masa de Crăciun. Bucătarul Casei Regale a dezvăluit care sunt preferințele Reginei în materie de mâncăruri pentru masa festivă. Se pare că aceasta optează pentru salată de creveți și homar cu garnitură de legume, curcan umplut cu castane sau salvie și ceapă.

„Familia se va aduna, probabil, la masă după slujba de la biserică. Din meniu nu vor lipsi: salata de creveți și homarul alături de diverse garnituri din legume cum ar fi: păstârnac, morcovi sau varză de Bruxelles.', a declarat bucătarul, potrivit Daily Star.

În ceea ce privește curcanul umplut, în fiecare an acesta este pregătit cu grijă. Bucătarul a povestit că în urmă cu un an, a gătit trei curcani: unul pentru Regină și familia sa, unul pentru copii și altul pentru angajații Casei Regale.

„De fapt, sunt plictisitori când vine vorba de festivități. Nu fac șuncă sau altceva, doar curcani tradiționali. La un Crăciun, am făcut trei curcani: unul pentru regină și familia ei, unul pentru copii și unul a fost pentru cei 100 de angajați ai Casei Regale. Așa toată lumea a avut un prânz festiv de Crăciun. Curcanii sunt umpluți cu castane sau salvie și ceapă și se servesc cu piure de cartofi, cartofi copți și sos de merișoare', a adăugat el.

La capitolul desert, Familia Regală optează pentru celebra budincă cu unt și coniac.

„La desert, ei mănâncă faimoasa budincă cu unt și coniac.', a concluzionat acesta.

Primul Crăciun fără Prințul Philip

În acest an, Regina își va sărbători Crăciunul fără Prințul Philip. Acesta s-a stins din viață în primăvara acestui an, la vârsta de 99 de ani.

Regina are vârsta de 95 de ani. S-a căsătorit cu Prințul Philip. Duce de Edinburgh în 1947. Regina Elisabeta a II-a s-a urcat pe tronul Marii Britanii în anul 1952. 

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter