Ce probleme de sănătate are fosta actriță porno Jenna Jameson: "Nu a mai putut merge"

Publicat pe

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fosta actriță pentru adulți Jenna Jameson. Actrița a șocat pe toată lumea, după ce a spus că s-a simțit rău timp de două săptămâni. Când a ajuns la spital, cadrele medicale i-au dat un diagnostic dur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta actriță pentru filme pentru adulți a fost diagnosticată cu o boală rară, după ce timp de două săptămâni s-a simțit extrem de rău.

Jenna Jameson a spus, pe contul său de socializare, cum se simte la momentul actual, dar și ce probleme va întâmpina de acum din cauza afecțiunii.

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Tonciu fiica în timpul competiției Survivor:„Îmi vor lipsi atât de mult…’

Citește și: De ce și-au făcut Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice:„Sunt obsedată să…’

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…

Citește și: Raluka și Pavel Bartoș prezintă PROTEVELIONUL la PRO TV.Ce vedete sunt invitate

Ce probleme de sănătate are Jenna Jameson

În weekend, partenerul actriței, Lior Bitton, a postat un videoclip pe contul lui Jameson, în care explică că era supusă unor teste, după ce a vomitat foarte mult timp de două săptămâni. O călătorie la spital și o tomografie nu au scos la nimic la iveală. Ulterior, Jenna a fost trimisă acasă, deși se simțea în continuare rău.

Ei bine, în urmă cu doar două zile, fostă vedetă pentru filme de adulți a spus ce diagnostic cumplit a primit din partea medicilor. Se pare că suferă de sindromul Guillain-Barre, o afecțiune care afectează mâinile și picioarele și care provoacă durere, slăbiciune și chiar amorțeală.

Am de-a face cu un mic sindrom numit Sindrom Guillain-Barré, așa că lucrez la asta', a spus ea în videoclip. „Și am vrut doar să te anunț că văd toate DM-urile tale și apreciez foarte mult.', a mai adăugat.

Bitton a spus că prietena lui abia se mai putea ține pe picioare și mușchii ei îi erau foarte slăbiți.

„Nu a mai putut merge pe picioarele ei.  Mușchii ei de la picioare erau foarte slăbiți. Așa că nu a putut să meargă nici la baie singură. Ea cădea la întoarcere sau la baie, trebuia să o iau și să o duc în pat. Și apoi, în două zile, picioarele ei au început să nu o țină, nu a mai putut să meargă deloc„, a povestit bărbatul. 

La momentul actual, vedet urmează un tratament pentru afecțiunea respectivă și face și terapie în același timp.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter