Ce relație a avut Cătălin Botezatu cu Elena Ceaușescu: "În mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București"

Publicat pe

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri de modă din România. Creatorul de modă a fost preferatul Elenei Ceaușescu, iar în ultima perioadă au existat zvonuri conform cărora cei doi ar fi avut o relație amoroasă. Cătălin Botezatu a decis să lămurească situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Peste câteva zile, Cătălin Botezatu va împlini 55 de ani. Creatorul de modă a cunoscut succesul în perioada comunismului, atunci când a devenit model. Spre surprinderea multora, Botezatu a fost preferatul Elenei Ceaușescu. Acesta participa la toate evenimentele organizate de fosta Prima Doamnă a României și de multe ori avea privilegiul de a-i oferi flori acesteia.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în 1984, ca manechin al Casei de Modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. Creatorul de modă a devenit cunoscut în România, iar cea care l-a susținut necondiționat a fost nimeni alta decât Prima Doamnă a României, Elena Ceaușescu.

Citește și: Are Cătălin Botezatu copii sau nu?„Poate că au fost mame care nu au avut curajul să-mi spună că le-am lăsat însărcinate'

Citește și: Cătălin Botezatu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan și l-a atacat subtil pe Reghe:”De acum începe viața cu un miliardar”

Citește și: Deși Nicolae Ceaușescu demola biserici, Elena Ceaușescu ținea tradiția și făcea colivă!Menajera cuplului a dezvăluit rețeta

Citește și: Cum petreceau Elena și Nicolae Ceaușescu Revelionul.Dictatorul era mare amator de sarmale

Cătălin Botezatu: „Au urmat și intimități”

Botezatu a primit la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. Datorită frumuseții și carismei sale, Cătălin Botezatu a cucerit-o pe soția lui Nicolae Ceaușescu. Modelul a devenit preferatul ei, iar de-a lungul anilor au exista zvonuri conform cărora între ei ar fi existat o relație intimă. Designerul nu a confirmat și nici nu a infirmat aceste zvonuri.

Familia Ceaușescu era o familie extrem de simplă, de normală. Erau haioși, se distrau. Cred că ar fi putut face lucruri frumoase, dacă ar mai fi trăit. Noi am avut o relație foarte frumoasă și foarte bună. Într-un complex de împrejurări, doamna Elena Ceaușescu a anunțat că mă dorește doar pe mine să îi ofer flori, am devenit într-un mod tacit preferatul ei. Datorită dânsei, în mai puțin de 24 de ore, am primit buletin de București. Au urmat și intimități, dar mai târziu. Dar nu era ușor să fiu preferatul Elenei Ceaușescu„, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea lui Denise Rifai, potrivit Libertatea.ro.

Cătălin Botezatu a cunoscut toți liderii de stat care au vizitat România în perioada comunismului

Creatorul de modă a povestit că în perioada comunismului a muncit foarte mult, dar succesul era pe măsură. Cătălin Botezatu a avut oportunitatea de a pleca definitiv din România, dar a ales să rămână în țară și să devină creator de modă de succes.

„Modellingul în vremea comunismului era foarte fain, dar munceam foarte mult. Eu am început la 18 ani, la Centrul de Cercetare al industriei ușoare, era cel mai înalt forum de fashion, lucram cu carte de muncă. Am avut șansa să cunosc toți președinții de stat care au vizitat România, pentru că ori de câte ori aveau o vizită, familia Ceaușescu, în programul pe care îl aveau, includeau și o prezentare de modă. Uneori aveam și două prezentări de modă pe zi, iar în celelalte zile stăteam în probe', a mai spus designerul.


Copilăria lui Botezatu pe vreme comunismului

Pentru unii români, comunismul a fost una dintre cele mai negre perioade, iar pentru alții a fost o perioadă frumoasă și plină de oportunități. Pe vremea comunismului, Cătălin Botezatu provenea dintr-o familie cu o stare materiană bună pentru acele vremuri. Chiar el a mărturisit că a trăit o perioadă extrem de fericită și că își aduce aminte cu drag de acele vremuri.

Perioada copilăriei a fost printre cele mai frumoase perioade ale vieții mele. Eu am provenit dintr-o familie foarte ok, cu bani. Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă, așa că nu pot să spun că m-a afectat în vreun fel perioada comunismului. Nu pot să spun că mi-a lipsit ceva. Surorile mamei mele s-au ocupat de educația mea, educația muzicală. La 4 ani eu puteam să recunosc orice bucată simfonică. Îmi amintesc că eram la un moment dat la Sinaia, pe trecerea de pietoni, și am auzit de undeva o melodie., a povestit Botezatu pentru Fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter