Ce salarii plătește Mihai Morar angajaților. Cum îi merge afacerea cu cele două cafenele, în pandemie

Publicat pe

Mihai Morar a suferit foarte mult în ultimii doi ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Cafenelele pe care omul de radio le deține în București și în Cluj, au fost închise din cauza restricțiilor impuse de autorități. Chiar și așa, Mihai a fost primul care și-a redeschis localurile după relaxarea măsurilor. Ce salarii le oferă celor opt angajați?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fostul prezentator de la Antena Stars și-a transformat cele două localuri în două sufragerii. Unde oamenii se pot bucura liniștiti de un moment de relaxare, în timp ce savurează o băutura caldă. Deși nu s-a îmbogățit din această afacere, satisfacția lui Mihai Morar este alta.

Ce salarii plătește Mihai Morar angajaților.  Cum îi merge afacerea cu cele două cafenele, în pandemieCe salarii plătește Mihai Morar angajaților.  Cum îi merge afacerea cu cele două cafenele, în pandemie

În perioada de pandemie, Mihai a reușit să-și salveze afacerile făcând reduceri de preț, dar și implicându-se personal în activitățile zilnice ale cafenelei. Prezentatorul TV a făcut tot posibilul pentru a-și păstra business-ul și de a nu pune lacătul pe ușă. Mai mult, acesta s-a temut că angajații săi ar putea rămâne fără locuri de munca.

Citește și: De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, după mai bine de 10 ani:„A fost un sentiment de eliberare'

Citește și: Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Nu am povestit niciodată'

Citește și: Cum se menține în formă Raluca Bădulescu, după operația de micșorare a stomacului:„Mănânc constant…'

Citește și: Larisa Udilă, implicată într-un accident rutier în Turcia:„Trei echipaje de poliție degeaba'

Ce salarii plătește Mihai Morar angajaților

Mihai Morar a reușit să își țina afacerile pe picioare în ultimii ani, dar cu foarte multă muncă și multă răbdare. Omul de radio și-a ajutat angajații. Vedeta a venit cu idei și astfel a reușit să salveze cele două cafenele pe care le deține în Capitală și în Cluj.

Recent, moderatorul de la Radio ZU a vorbit despre afacerea sa, dar și cum și-a dat seama că banii nu sunt cei mai importanți într-o afacere. Mihai se simte bine atunci când oamenii care vin la localul său se bucură de un moment de liniște.

'Încă avem deschis, nu știm ce va mai fi. Oamenii ne susțin, dar și noi îi susținem pe ei cu o cafea și cu o vorbă bună. Avem comunitatea noastră. Cafeaua e un ritual, oamenii fac o obișnuință. Oamenii au nevoie cel mai mult de socializare. Se bea cafeaua în local, cât permit restricțiile, apoi servim afară sau la pachet', a spus Mihai Morar, în exclusivitate pentru impact.ro.

Mihai Morar are opt angajați

La începutul pandemiei, Mihai a trecut prin momente dificile, mai ales că afacerile sale au fost închise, iar angajații lui au intrat în șomaj. După relaxarea măsurilor, Mihai a fost primul care a redeschis localurile și și-a continuat treaba.

La cele două cafenele, Mihai are doar opt angajați pe care îi plăteste destul de bine. 'Lucrăm cu 8 angajați, dar niciunul nu are doar salariul minim pe economie, iar cel nou are destul peste această sumă!', a mai spus vedeta tv.

Mihai Morar: „Cea mai mare plăcere e să vă povestim cafeaua”

În urmă cu ceva timp, Mihai Morar posta pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Vedeta tv mărturisea că a deschis cafeneaua din Centrul Capitalei în urmă cu trei ani. Mihai a subliniat faptul că localul său nu vinde cafea, ci doar să le ofere oamenilor aroma ei.

Ne purtăm cu grijă față de fiecare origine din ceașcă, dar nu ne ocupăm cu vânzarea cafeleiNoi ne străduim să fim povestitorii. Povestea cafelei e atât de fascinantă încât e păcat să o lăsăm să se piardă în exprimări precum lungă', scurtă', cu două plicuri de zahăr', extra-caramel'. După 3 ani, cea mai mare plăcere a noastră e să vă povestim cafeaua. Așa cum este ea, de fapt', își descrie Morar afacerea din Centrul Capitalei.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter