Ce se întâmplă cu Nadine de când s-a mutat în Franța: "Am o relație defectuoasă cu..."

Publicat pe

Nadine s-a mutat de ceva vreme în Franța, alături de familie, și s-a acomodat deja pe deplin cu noua ei țară de adopție. Vedeta mărturisește totuși că îi lipsesc prietenii, chiar dacă este ocupată cu fiul ei și cu școala… Pentru că, după ce a luat bacul la 44 de ani, acum este studentă. Iată cum arată noua ei viață!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a decis să părăsească lumea showbizului, Nadine s-a ocupat de afacerea proprie, și-a luat bacul, iar acum este studentă și învață la distanță, din Franța. Vedeta a intrat la o univeristate din America și este foarte serioasă în privința studiului, așadar are cu își ocupa timpul, chiar și în vreme de pandemie. Fiind extrem de adaptabilă, vedeta s-a obișnuit repede cu noua ei casă și cu noul stil de viață. Mărturisește, în schimb, că simte lipsa prietenilor…

Ce se întâmplă cu Nadine de când s-a mutat în Franța: "Am o relație defectuoasă cu..."Ce se întâmplă cu Nadine de când s-a mutat în Franța: "Am o relație defectuoasă cu..."

Nadine, studentă în Franța la o universitate din… America

A avut o copilărie grea, fiindcă la doar 6 ani a ajuns la orfelinat după ce mama ei s-a stins din viață. Practic nu și-a cunoscut tatăl, care a părăsit-o pe când avea doar 2 ani… Dar soarta i-a surâs în momentul în care a ajuns la Școala Vedetelor, devenind faimoasă peste noapte. Schimbările s-au ținut însă lanț în viața lui Nadine, când, în mod neașteptat, a ieșit din lumina reflectoarelor. Și-a făcut o familie frumoasă, s-a apucat de învățat și și-a luat bacul la 44 de ani. Ea nu doar că a plecat în Franța, însă, imediat după ce a obținut diploma de bacalaureat, s-a și înscris la Facultatea de Psihologie. Acum învață la distanță și mărturisește că, deși este într-o țară nouă, peocuparea ei primordială este studiul.

„Primordial învăț. Pentru că primul an de Universitate de America m-a prins în Franța. Și nivelul este ceva ce m-a copleșit ușor în primul semestru. Sper acum, în semestrul doi, să fiu ceva mai relaxată și mai puțin încrâncenată. Pentru că în primul semestru mi s-a părut că am fost tare încrâncenată cu școală.

Nu găseam timpul, nu aveam un ritm, nu-mi găseam ritmul cu învățatul. Și în primul rând învăț și după stau cu familia și descoperim, explorăm. Asta a fost un lucru pe care ni l-am dorit, în mod deosebit, să explorăm Franța și împrejurimile! Avem o listă lungă de călătorii, de vacanțe, cam asta facem. Eu doar învăț și călătoresc! Am făcut o prioritate din calitatea vieții mai mult decât orice!”, a mărturisit Nadine pentru ciao.ro.

Citește și: Nadine, amintiri dureroase din perioada în care a fost la orfelinat: „Aveam râie, păduchi, miroseam urât”

Citește și: După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani. A fost acceptată la o facultate din SUA

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații după despărțirea de Tiberiu Argint: „Nu trebuie să cauți dragostea”

Citește și: Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2, este însărcinată pentru a doua oară:„Ana va avea un frățior sau o surioară

În plus, școala de la distanță are avantajele ei, în special atunci când ai o familie, spune Nadine.

„Merge foarte bine cu școala la distanță. E o vârstă pentru toate. Din punctul meu de vedere, a adultului cu copil, cu familie, cel mai bine i se potrivește școala la distanță. Din punctul meu de vedere. Pentru că prioritatea pentru adultul cu familie este familia, copilul. Nu poți să pleci 6-8 ore de luni până vineri de acasă și să lași copilul cu alții. Nu se poate așa ceva!”, a mai spus Nadine pentru sursa citată.

„Folosesc mâncarea doar pentru a alina ceva”

Deși mărturisește că nu gătește nimic tradițional în țara de adopție, Nadine a povestit că și-a rugat soțul să-i aducă leuștean și borș, deoarece în Franța nu se găsesc, iar „să treci prin viața fară o ciorbă acră, acrită cu borș și fără leuștean, pare o pierdere”. Pe de altă parte, vedeta mărturisește că este atașată de comfort food și că ar vrea să-și schimbe relația cu mâncarea…

„Am o relație defectuoasă cu mâncarea și îmi doresc să conștientiez disonanța dintre emoție și mâncat. Știu cum să lucrez la asta. Este ceva foarte personal, nu este ceva ce mă poate învăța cineva. Nu este ceva ce pot citi undeva. Este nevoie de meditație multă, am nevoie să intru în mine și să văd unde este legătura ruptă între nutriție și emoție.

Înțeleg  la nivel teoretic, dar nu înțeleg de ce comportamental nu pot avea ultimul cuvânt atunci când vine vorba de emoție și hrană. Îmi doresc ca în 2022 să aprofundez relația mea cu hrana. Pentru că, din păcate, nu folosesc mancarea doar pentru a da nutrienți trupului. Ci o folosesc doar pentru a alina ceva, pentru a-mi da confort. Și este un comportament defectuos, negativ. Îmi face rău, mă încurcă și pentru 2022 îmi doresc asta. Iar altfel, ca toată lumea, sănătate, dar dacă ar fi să exclud familia, asta mi-aș dori„, a mai spus Nadine pentru ciao.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter