Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu: ”E departe de a se fi terminat”. Cine îi este alături artistei

Publicat pe

Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu. Povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu a ajuns la sfârșit, din nefericire, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. Deși au două fetițe adorabile împreună, mariajul nu a mai putut fi salvat, astfel că s-a ajuns la divorț. Ei bine, deși oricine se aștepta să se termine totul repede, se pare că lucrurile nu stau deloc așa, iar procesul de divorț este 'departe de a se fi terminat'. Iată cele mai noi declarații făcute de vedetă, dar și cine sunt persoanele care-i sunt alături în tot aceste demers!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu? Aceasta este întrebarea pe care mulți fani ai lor și au pus-o de mai mult timp încoace. Ei bine, ambii sunt destul de discreți atunci când vine vorba despre viața lor personală și intimă, cât și despre divorț. Totuși, frumoasa artistă nu a mai ezitat și recent a făcut dezvăluiri incredibile, după despărțirea de Alexandru Ciucu.

Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu: 'E departe de a se fi terminat'. Cine îi este alături artisteiCe se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu: 'E departe de a se fi terminat'. Cine îi este alături artistei

Cele două fetițe ale cuplului au rămas în grija mamei, astfel că Alina Sorescu încearcă pe cât posibil să le ofere tot timpul de care au nevoie. Pe lângă aceste lucruri, are și o carieră frumoasă, pe care nu își dorește să o lase în urmă, astfel că sunt zile în care are mare nevoie de ajutor. Iată cine îi este aproape și o ajută de fiecare dată, dar și ce se întâmplă cu procesul de divorț.

Citește și: „A fost cel mai greu an din viața mea”. Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul de Alina Sorescu

Citește și: Alina Sorescu a trecut peste divorțul de Alexandru Ciucu: 'Simt că am renăscut. Sunt atentă la primele semnale…'

Citește și: Bianca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…”

Citește și: Ce prețuri sunt la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. O porție de cartofi costă cât un meniu întreg

Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alex Ciucu

Încă de când s-a aflat că divorțează, Alina Sorescu, cât și Alex Ciucu, au fost destul de reținuți în a ieși în față și a delcara ce s-a întâmplat între ei. În timp ce mulți apropiați se întreabă ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre ei, frumoasa vedetă a explicat că mai durează și că este 'departe de a se fi terminat'. Mai mult decât atât, a precizat că nu vrea să expună aceste lucruri din intimitatea lor în fața tuturor.

Așa e viața și cu bune și cu rele. Am vorbit în momentul în care a fost cazul să clarific anumite lucruri, dar nu cred că este cazul să ne spălăm rufele în public, indiferent ce situație va apărea.

Niște lucruri am spus, atât cât a fost cazul, la momentul respectiv. Situația e departe de a se fi terminat, dar nici nu am ce să mai spun în plus', a explicat Alina Sorescu la „Duet cu Alexandra Ungureanu'.

Cine este alături de Alina Sorescu în tot acest timp

Alina Sorescu a povestit că de multe ori îi este greu să se descurce de una singură cu fiicele sale, cât și cu numeroasele treburi pe care le mai are. Vedeta nu se plânge, însă nu a putut să nu precizeze cât de recunoscătoare le este părinților săi pentru tot ajutorul. Atât mama ei, cât și tatăl ei, sunt mereu alături de ea și îi sar în ajutor de fiecare dată când o pot face.

„Cu mama vorbesc cel mai mult. Ea este și familia mea și îmi este, în general, foarte aproape. Mi-a fost și în perioadele mai grele, dar mama mea este cea mai bună prietenă a mea și cel mai mare sprijin când vine vorba de a mă ajuta cu fetele.Când e nevoie de o mână de fier, acolo e tata. Mă ocup singură de afacere, dar el e de nădejde când nu pot fi eu undeva', a mai povestit vedeta.

Alexandru Ciucu recunoaște că a fost afectat de divorțul dintre el cu Alina Sorescu

Nu doar Alina Sorescu a recunoscut că nu a trecut deloc ușor peste despărțire și divorț, ci și fostul ei soț. Alexandru Ciucu a explicat că a trecut prin cea mai grea perioadă, iar acum își dorșete să aibă parte de liniște și fericire. De asemenea, a explicat, șa fel ca și fosta soție, că fetițele au fost cele care i-au adus zâmbetulpe buze de fiecare dată.

„A fost cel mai greu an din viața mea, lucrurile sper să se îndrepte anul ăsta, să fie mai bun, cel puțin pentru fetițe. Mă înțeleg foarte bine cu ele. Le-am făcut mucenici, am gătit eu. Mai mult decât atât m-am specializat chiar în anumite preparate. Reușesc să fac o supă de pui strecurată, așa cum le place fetițelor mele, în mai puțin de o oră’, i-a dezvăluit Alexandru Ciucu prezentatoarei Lili Sandu, în momentul în care a fost întrebat despre viața după divorț.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă