Ce studii are Gianina Corondan și cum a ajuns prezentatoare TV: „Dumnezeu a avut altceva pentru mine”

Publicat pe

Gianina Corondan este cunoscută drept una dintre cele mai îndrăgite jurnaliste din România. Nu multă lume știe însă că prezentatoarea TV trebuia să facă, de fapt, altă meserie. Aceasta este fericită că viața ei a luat o astfel de întorsătură, pentru că s-a dovedit să-i fie favorabilă. Iată ce studii are vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gianina Corondan se laudă cu o carieră de succes în lumea televiziunii. De-a lungul timpului, ea a făcut parte din mai mult protecte mass-media și a atras treptat simpatia publicului. Dacă jurnalismul s-a dovedit să fie marea ei dragoste, ei bine, în tinerețe vedeta avea alte planuri.

Ce studii are Gianina Corondan și cum a ajuns prezentatoare TV: „Dumnezeu a avut altceva pentru mine'Ce studii are Gianina Corondan și cum a ajuns prezentatoare TV: „Dumnezeu a avut altceva pentru mine'

Vedeta a absolvit Academia de Studii Economice din București. Astfel, în urma studiilor ei, plănuia să devină economistă. Aceasta a aplicat la mai multe joburi, și ca economist, dar și ca redactor sau reporter. Deși s-a gândit la posibilitatea de a activa în televiziune doar pe partea de economie, soarta îi pregătise un alt traseu.

Ce studii are, de fapt, Gianina Corondan

Citește și: Cum a devenit celebră Carmen de la Sălciua, o simplă fată de la țară:„Am plâns foarte mult'

Citește și: Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19. La ce pericol e supus:„Dacă nu iau pastile…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

Citește și: Victor Slav și iubita s-au sărutat în public.Ce declarație de dragoste i-a făcut Selina

Gianina Corondan e de părere că meseria a ales-o pe ea și nu invers. Blondina consideră că Dumnezeu a vrut ca viața ei să se schimbe din punct de vedere profesional, iar ea nu poate să fie decât mulțumită.

„Cred că meseria m-a ales pe mine. Eu am aplicat în paralel și ca economist, dar uite că destinul mi-a oferit altceva. Țin minte că trimiteam CV-uri și pentru un post de redactor sau reporter. Voiam să lucrez în televiziune pe partea de economie, dar uite că Dumnezeu a avut altceva pentru mine', a mărturisit Gianina Corondan pentru impact.ro.

Prezentatoarea trebuia să facă altă meserie

Prezentatoarea este așadar mulțumită de viața pe care o are, dar pe plan sentimental are un regret. Gianinei Corondan îi pare rău că nu a reușit să devină mamă, însă e bucuroasă că are o familie minunată, ce o face să se simtă iubită. Aceasta a mai adăugat că energia ei vine de la oamenii buni care o înconjoară.

„Eu port o dragostea în suflet și anume pentru familia mea! Toată viața mi-am dorit să fac ce îmi place, televiziunea a fost marea mea dragoste. Eu consider că am o familie și nu sunt singură pe lumea aceasta. Nu am de ce să mă plâng.

Așa mi-a fost mie soarta. Nu are rost acum să despic firul în patru și să mă umplu cu venin. Veselia pe care o am dintotdeauna a fost de la simplul fapt că am ales să mă înconjor de oameni buni, pozitivi', a adăugat ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter