Pavel Bartoș scoate la iveală secrete din Pro TV: „Eu și Smiley am fost testați doi ani”

Publicat pe

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți și carismatici prezentatori TV. Acum, bărbatul a scos la iveală o serie de secrete din ProTV, despre show-uri precum „Românii au Talent' sau „Masked Singer'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pavel Bartoș este unul dintre numele care te trimite cu gândul la ProTV. Deși nu are aceeași vechime ca Andreea Esca sau Andi Moisescu, actorul a devenit rapid una dintre imaginile postului TV, alături de Smiley, cel cu care prezintă „Românii au Talent' de ani buni. Pavel Bartoș a scos la iveală mai multe secrete despre ProTV și a vorbit inclusiv despre cum el și Smiley au ajuns să fie unul dintre duo-urile cele mai cunoscute din televiziunea românească.

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: „Am întârziat o oră la biserică”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni: „Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce mari s-au făcut cele trei fete ale lui Pavel Bartoș: „Au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe!”

Citește și: Actor versus prezentator TV versus tată. În ce postură se simte cel mai bine Pavel Bartoș

Deși la bază este actor și nu va renunța la această profesie niciodată, Pavel Bartoș se bucură de succes și pe micile ecrane. De altfel, succesul său și-a găsit rapid un loc stabil și în viața personală, pentru că se consideră un bărbat împlinit: are o soție înțelegătoară și trei fiice care îl susțin și îl ajută necondiționat!

Pavel Bartoș scoate la iveală secrete din Pro TV: „Eu și Smiley am fost testați doi ani'Pavel Bartoș scoate la iveală secrete din Pro TV: „Eu și Smiley am fost testați doi ani'

Pavel Bartoș, despre colaborarea cu Smiley, de la ProTV

„În primul rând, ideea este că a fost o idee neașteptată. Nu mă așteptam la un asemenea cuplu. Când ne-a explicat Mona Segall, producătoarea de atunci de ce, am zis Da, băi, vezi, nu mă gândeam'. Ea ne-a testat de-a lungul a vreo doi ani de zile. Nu era o chestie… hai să încercăm pe…'

Mi-a zis că nici nu-și permitea să facă o încercare de genul acesta pentru că era un show de prima mână. Vezi, asta e meritul unui mare producător! Șă știe să aleagă și să-și aleagă oamenii', a declarat Pavel Bartoș, în legătură cu începuturile emisiunii „Românii au Talent', a declarat Pavel BArtoș, pentru Cancan.

Mai mult decât atât, Pavel Bartoș le-a câștigat rapid încrederea șefilor de la ProTV și el a fost ales pentru rolul de prezentator al emisiunii „Masked Singer'. Consideră că acest proiect a fost o mare provocare și este recunoscător că a lucrat, din nou, cu oamenii pe care îi îndrăgește peste măsură, cum ar fi Horia Brenciu, Alex Bogdan sau Mihaela Rădulescu și, de ce nu, că a cunoscut oameni noi, așa cum este cazul Innei.

Pavel Bartoș: „Sunt un norocos…'

„În primul rând a fost neașteptat totul. Provocator de-a dreptul și incitant din perspectiva măștilor. După aceea a fost extraordinar din perspectiva detectivilor pentru că sunt oameni care mie îmi sunt foarte dragi. Mihaela (nr. Rădulescu), Horia (n.r. Brenciu).

Cu Inna am lucrat prima dată, dar este atât de naturală. Am descoperit un om atât de natural și atât de proaspăt și asta m-a bucurat enorm. Pe Alex  (n.r. Bogdan) îl știam și din teatru și, vorba aia, nu că a fost la așteptările pe care le aveam, ci a fost peste așteptări! Sunt un norocos că am intrat într-un asemenea proiect. E frumos', a mai precizat Pavel Bartoș despre noul proiect de la ProTV.

Pavel Bartoș se vede ieșind la pensie de la Pro TV: „Mi-aș dori'

Unul dintre motivele pentru care Pavel Bartoș reușește să fie un actor și prezentator TV de succes este susținerea pe care o primește necondiționat din partea familiei. Este implicat în mai multe proiecte și are o perioadă aglomerată, dar recunoaște că acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul soției și al fetelor.

„Atunci când este un proiect cumva înțelegem toți. Și îl menajăm pe cel care este implicat. Am mare noroc cu familia mea care mă înțelege. De fapt ei, cei din familie, vin cu surplusul în această perioadă. De multe ori mă surprind ei pe mine că au grijă de mine.

Cumva noi am învățat, așa, în timp, să avem grijă unii de alții. Când unul are mai multă nevoie, atunci restul fac în așa fel încât îl sprijină total pe acel om din familie. Așadar, am mare noroc cu ei', a mai spus Pavel Bartoș.

Întrebat dacă se va pensiona din ProTV, Pavel Bartoș a răspuns: „Mi-aș dori! Ar fi un vis extraordinar să rezist până atunci și lumea să mă iubească și atunci. Dar ce știu sigur și clar este că voi muri actor.'

Sursa FOTO: Facebook & ProTV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter