Victor Slav și iubita s-au sărutat în public. Ce declarație de dragoste i-a făcut Selina

Publicat pe

Dragostea plutește în aer pentru Victor Slav și iubita lui. Dacă până acum ceva timp abia erau văzuți împreună, ei bine, fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu se mai ascunde. El și partenera lui, Selina, s-au sărutat pătimaș în public, chiar pe stradă. Ba mai mult, ea i-a făcut și o declarație de iubire vedetei. Ce cuvinte frumoase l-au făcut pe Victor să zâmbească?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După căsnicia cu Bianca Drăgușanu, Victor Slav a fost atins din nou de „săgeata' lui Cupidon. Acesta și-a găsit fericirea în brațele unei blondine focoase, de o frumusețe răpitoare. De relația lor s-a aflat însă mai târziu, pentru că au decis să păstreze discreția. Acum, cei doi nu se mai ascund și își dau frâu liber sentimentelor chiar în public, de față cu toată lumea.

Victor Slav și iubita s-au sărutat în public. Ce declarație de dragoste i-a făcut SelinaVictor Slav și iubita s-au sărutat în public. Ce declarație de dragoste i-a făcut Selina

Vacanța petrecută la Brașov pare că i-a făcut pe Victor Slav și pe iubita lui să se apropie și mai mult. După ce s-au bucurat de frumusețile locului, aceștia au decis să le facă o surpriză și fanilor lor. Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a asumat încă o dată relația cu Selina, împărțindu-și gesturi tandre, de afecțiune, ca doi îndrăgostiți.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile cu Tristan Tate și Gabi Bădălău

Citește și: Zanni, adevărul despre mesajele pe care le-a citit în telefonul Anei Porgras:„Îi scria romane, ăla se supăra…'

Citește și: Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate:„Am un picior operat, urmează celălalt!'

Citește și: Cum se simte Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarct:„Vara asta nu voi cânta…'

Victor Slav și iubita s-au sărutat în văzul tuturor

Aflați pe străzile din Brașov, Victor Slav a realizat mai multe filmulețe. De departe, uimitor a fost cel în care apare alături de partenera lui. La un moment dat, Selina îi sare în brațe, ca o adolescentă îndrăgostită, și îl sărută „cu foc', pe buze. Aceasta și-a ținut mâinile pe chipul lui, iar el a imortalizat întreaga scenă romantică, spre încântarea internauților.

Selina, declarație de iubire pentru Victor Slav

Cadrul romantic, desprins parcă dintr-un film de dragoste, a fost apoi încărcat de Selina la InstaStory. În plus, tânăra a adăugat și câteva cuvinte în dreptul lui. Mai exact, aceasta i-a făcut o frumoasă declarație de iubire lui Victor Slav. La rândul lui, fostul Biancăi Drăgușanu a redistribuit clipul pe InstaStory, dovadă că e mândru de relația lui actuală.

„Doar pentru că realizez cât de mult te iubesc', i-a transmis Selina lui Victor Slav, la InstaStory.

„Sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina'

În urmă cu câteva zile, Victor Slav a făcut primele declarații despre Selina. Conform spuselor lui, sunt împreună de doi ani și se declară îndrăgostit nebunește de ea. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa tinerei, spunând că e „un model de femeie'. Tot despre ea a menționat că nu-și dorește publicitate, de aceea nu se prea afișează împreună.

„Sunt îndrăgostit şi de noul meu job, dar eu sunt îndrăgostit de doi ani de zile de Selina. Adică am o relaţie de doi ani de zile, într-adevăr nu am vrut să ieşim în evidenţă şi iubita mea nu e o persoană care vrea publicitate. De asta nu suntem cunoscuţi pubicului larg. (…) Este un model de femeie', a declarat Victor Slav pentru Click!.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter