Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate: "Am un picior operat, urmează celălalt!"

Publicat pe

Din păcate, Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Reputata artistă în vârstă de 73 de ani va intra din nou pe mâna chirurgilor după ce a suferit o operație la picior, dar și, recent, una de colecist. Mai mult, la un moment dat, a primit un diagnostic greșit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce, la finele lunii mai, s-a operat de colecist, Elena Merișoreanu încă se confruntă cu probleme grave de sănătate. Deși, la etatea sa, reputata artistă este plină de energie și se află în activitate ghinioanele nu o ocolesc… După ce a suferit două operații, acum urmează o a treia. Mai mult, interpreta de muzică populară a mărturisit că, timp de un an s-a tratat pentru o boală inexistentă, din cauza unui diagnostic greșit!

Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate: "Am un picior operat, urmează celălalt!"Elena Merișoreanu, probleme grave de sănătate: "Am un picior operat, urmează celălalt!"

Elena Merișoreanu, probleme de sănătate la 73 de ani

Reputata artistă deja a fost supusă unei operații la unul dintre picioare și ar trebui să urmeze cel de-al doilea, însă anul acesta în luna mai a mai suferit o intervenție, și anume o colecistectomie, iar faptul că ultima anestezie a fost atât de recentă nu recomandă o a doua intervenție atât de rapid, chiar dacă ar fi nevoie.

Cu piciorul operat simt că zbor cu el, dar celălalt trebuie să-l operez. O să mă operez, văd că operația nu este grea. Recuperarea este mai grea, dar trece. Am programat-o, dar mai durează puțin, pentru că am fost operată de fiere și, dacă am avut anestezie generală, trebuie să treacă, totuși, câteva săptămâni bune”, a mărturisit artista pentru Cancan

Citește și: Scandal între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu: „E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă…'

Citește și: Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu: „M-a susținut la Survivor și…” EXCLUSIV

Citește și: Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat? Cum au fost surprinși împreună

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani!Cum arată Ayan

Citește și: Ce s-a întâmplat între Irinel Columbeanu și Mr. Pink atunci când s-au întâlnit:„Nu am uitat când m-a certat…’

A primit un diagnostic greșit

În continuare, artista a povestit că timp de un an și jumătate s-a tratat pentru o afecțiune de stomac, deși ea suferea de colecist sau de fiere, cum se spune în popor. Ce e mai grav este că a primit acest diagnostic greșit din partea unui medic și, drept urmare a luat, niște pastile care, în cele din urmă i-au făcut rău. Abia după ce s-a prezentat la medic plângându-se de dureri și i-a fost făcută endoscopia artista a primit diagnosticul corect.

„I-am spus : „Eu nu mai pot, îmi este rău de mor, mă doare stomacul!', am spus că sigur am ceva rău de tot și după m-a luat fiica mea de mână și am mers să fac ecografie. După asta, doctorul mi-a spus: „Nu o zi, două, în 24 de ore este de operat!'. M-am dus la Cantacuzino, m-au văzut, m-au oprit. Era vineri și vineri m-au operat, sâmbătă mi-au dat drumul acasă. Este făcută laparoscopic, dar acum trebuie să țin puțin regim”, a mai declarat artista pentru sursa citată.

Elena Merișoreanu a mai suferit o intervenție chirurgicală la picior în urmă cu ceva timp, fiind diagnosticată cu artroză. Artista a fost operată la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor’, din Capitală.

Drama din viața de familie

Cu sinceritatea și cu umorul care o caracterizează, Elena Merișoareanu nu s-a sfiit să vorbească despre dramele din viața de familie, așa cum nu s-a ferit să spună nici că are probleme de sănătate. Chiar dacă este una dintre cele mai faimoase cântărețe de muzică populară de la noi, acest lucru nu a scutit-o de necazuri… Până la urmă, atunci când ai o soție extrem de ocupată, care e toată ziua prin turnee, ca soț „neglijat' îți vin idei, și exact asta s-a întâmplat în familia artistei.

Elena Merișoreanu a povestit cu ceva timp în urmă, la o emisiune TV, că soțul ei, Viorel Croitoru, a înșelat-o cu o colegă de breaslă. Și cum, evident, nu avea bărbat de lăsat, interpreta de muzică populară a pus la cale un plan care a avut însă un deznodământ neașteptat.

„Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă să luăm prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spună ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cuțit atât de mare și îi zic: „Te tai bucăți și te arunc! La câini te dau', a povestit Elena Merișoreanu.

Culmea, situația explozivă nu doar că a fost dezamorsată, însă cele două femei s-au și împrietenit, fiind prietene chiar și în ziua de azi. Incredibil este doar faptul că soțul artistei nu a aflat până în acel moment acest lucru, dar, dat fiind că Elena Merișoreanu a făcut confesiunea la televizor, Viorel Croitoru a avut o mare surpriză…

Câte despre Elena Merișoreanu, aceasta cu siguranță l-a iertat de mult… Mai ales că e la curent cu aventurile soțului ei.

„Am 44 de ani de căsătorie şi bărbatul meu m-a înşelat foarte mult! Îţi jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare. Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine', spunea artista, la Antena Stars, acum 4 ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter