Ce sunt întrebați concurenții la castingul pentru Survivor România 2022

Publicat pe

Survivor România 2022 își anunță lansarea în curând. De această dată, noul sezon al emisiunii va putea fi urmărit pe PRO TV, iar telespectatorii vor avea parte de multe surprize. Mai este foarte puțin și vom afla cine sunt numele sonore ca vor lupta în Survivor România. Până atunci, trebuie să știți la ce întrebări trebuie să răspundeți dacă vreți să participați.

CITEȘTE REVISTA VIVA!DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Una dintre cele mai urmărire emisiuni din România va începe curând, iar telespectorii o vor putea urmări la PRO TV. Filmările reality show-ului sunt programate să înceapă la începutul anului, iar echipa de producție a ajuns deja pe insula dominicană.

Survivor România va reveni pe micile ecrane cât de curând, dar până atunci, producătorii anunță că sunt în căutarea de concurenți, motiv pentru care au fost făcute mai multe anunțuri referitoare la ce trebuie să facă cei care vor să participe.

Citește și: Daniel Pavel a semnat cu Pro TV pentru Survivor România

Citește și: Concurenții ofertați la Survivor România sezonul 3.Un membru al familiei Sterp, pe listă

Citește și: Ce mănâncă Regina Angliei la masa de Crăciun:„Sunt plictisitori când vine vorba de festivități'

Citește și: O mai ții minte pe Kassandra din telenovela cu același nume?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Survivor România 2022. Ce trebuie să facă persoanele care vor să participe

Ceea ce trebuie să faci pentru a putea face parte din noul sezon Survivor 2022 este să completezi formularul de înscriere. În cadrul acestui document există o serie de întrebări la care trebuie să răspunzi, dar și un clip video cu tine pe care trebuie să îl atașezi.

„Oamenii ar trebui, în primul rând, să-și facă un examen de conștiință fizic și spiritual, până să facă partea practică – să completeze formularul de înscriere. Ei trebuie să știe că vor să ajungă acolo și că totemul de imunitate e ceea ce își vor dori mai mult decât orice pe lumea asta. Traseele sunt extrem de solicitante, competiția este pe bune, reală: alergare, anduranță, determinare, focus', a declarat Daniel Pavel, pentru Pro TV, conform Libertatea.ro.

Iată la ce întrebări trebuie să răspundă cei care vor să participe la Survivor România 2022


Multe dintre întrebări se referă la capacitățile fizice, iar un singură răspuns grelit va distruge șansa de a lupta în competiția dură.

1.Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?

2.Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?

3.Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.

4.Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?

5.Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?

6.De ce vrei să participi la SURVIVOR?

7.Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?

8.Caracterizează-te în 3 cuvinte.

9.Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?

Survivor România 2022. Ce premiu va câștiga concurentul

Telespectatorii celui mai dur show, Survivor România, vor putea trăi, din nou, emoțiile concursului. Așa cum se știe deja, regulile concursului, iar marele câștigător va pleca acasă cu marele premiu. De asemenea, concurenții vor face parte din două echipe, care vor lupta pentru a câștiga mai multă imunitate, dar și alte avantaje. Concurentul care va rezista până la final, va primi suma de 100.000 de euro.

Echipa de producție a ajuns deja pe insula dominicană pentru amenajări. „Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. «Survivor» este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătură puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă', a declarat Antonii Mangov, director de programe PRO TV, potrivit sursei de mai sus.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter