Ce talente au moștenit David și Eva Măruță de la Andra și Cătălin: „Îşi schimbă adesea obiectivele”

Publicat pe

Ce talente au moștenit David și Eva Măruță de la Andra și Cătălin. Una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc este cea a Andrei. Aceasta se bucură în fiecare zi de un soț minunat, dar și de doi copii care o surprind odată cu trecerea timpului. Recent, artista a vorbit despre talentele pe care le are fiecare membru al familiei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi nu doar că au un adevărat succes în lumea mondenă, ci au format și o familie extrem de frumoasă. Cuplul are doi copii, David și Eva, care au moștenit câte ceva de la fiecare părinte. În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a vorbit despre talentele pe care le au atât copiii, cât și soțul ei.

Ce talente au moștenit David și Eva Măruță de la Andra și Cătălin: „Îşi schimbă adesea obiectivele'Ce talente au moștenit David și Eva Măruță de la Andra și Cătălin: „Îşi schimbă adesea obiectivele'

Andra este foarte mândră de cei doi copii ai săi și se bucură zilnic de momentele petrecute cu aceștia. Iată cine a moștenit talentul în muzică!

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Citește și: Eva, fiica lui Cătălin Măruță, seamănă leit cu tatăl ei!Cum arăta prezentatorul TV în copilărie

Citește și: Cătălin Măruță, prima reacție în conflictul cu Alexandra Stan:„Nu pot fi judecat…’

Citește și: Andreea Mantea și fiul ei s-au vindecat de COVID-19!Primul loc în care au mers după ce au ieșit din izolare

Ce talente au moștenit David și Eva Măruță de la Andra și Cătălin

Ce talente au moștenit David și Eva Măruță de la Andra și Cătălin. David și Eva Măruță sunt unii dintre cei mai admirați copii din showbiz. Aceștia au o personalitate puternică, se exprimă cu ușurință și au apărut atât în mediul online, cât și pe micile ecrane, de la o vârstă fragedă. Andra a recunoscut că fiica sa îi urmează pasiunea pentru muzică și dans, în timp ce băiatul învață să cânte la chitară.

„Talentul este, pe de o parte, ceva înnăscut, o înclinaţie, dar numai cu muncă şi dedicare poţi transforma această pasiune într-un talent adevărat şi recunoscut. Este, desigur, valabil, şi în familia noastră: Eva se străduieşte să înveţe să cânte şi să danseze şi cred că într-o zi va putea fi numită o artistă talentată', a declarat ea pentru Click.

Mai mult decât atât, talentele se țin lanț în casa familiei Măruță. Cătălin este extrem de pasionat de radio, dar și de podcast-ul său, care doboară audiențele pe YouTube.

David cântă la chitară din ce în ce mai bine, iar Cătălin este foarte pasionat de radio şi de podcast-ul său şi reuşeşte să doboare recorduri de audienţă cu episoadele Acasă la Măruţă'. Pe lângă asta, găteşte bine şi îmi aduce şi flori des. Ce mi-aş putea dori mai mult?', a mai spus ea pentru sursa citată.

Andra, despre fiul său, David

Recent, fiul Andrei a împlinit 11 ani, motiv pentru care mama sa i-a organizat o petrecere cu familia și colegii de școală. Artista a recunoscut că David se apropie de vârsta adolescenței, iar acest lucru scoate la iveală calități și trăsături de personalitate. Jurata „Românii au Talent' susține că băiatul său este generos și empatic.

„David se transformă, se apropie de vârsta adolescenţei şi mă bucur să văd că este înţelept, că nu exagerează, că este un copil echilibrat. Mă surprinde cu generozitatea lui, cu capacitatea de a-i înţelege pe ceilalţi, de a empatiza. Sunt semne de maturitate pe care nu le vezi des la copiii de vârsta lui. A fost ziua lui, da, şi am putut să sărbătorim, aşa cum ne-a fost dor, cu gaşca de colegi de şcoală şi cu o parte din familie. A fost o mare plăcere să ne distrăm împreună!', a mai spus artista pentru sursa citată.

Eva este atrasă de muzică

În ceea ce o privește pe Eva, aceasta este extrem de pasionată de muzică și dans. Are și talent, însă Andra îi recomandă să exerseze mult pentru a deveni o adevărată profesionistă.

„Da, Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter