Ce tradiție neobișnuită respectă Regina Elisabeta, de Crăciun. Toți invitații sunt obligați să accepte

Publicat pe

Crăciunul este serbat cu mare fast în familia regală britanică. Ca deobicei, membrii Casei Regale respectă anumite tradiții vechi de peste un secol. Mai exact, înainte și după masa de Crăciun, Regina Elisabeta a II-a dă ordin să se cântărească toți membrii din familie. Prințul William și soția lui, Kate Middleton, ar fi primii pe listă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În fiecare an, familia regală britanică sărbătorește Crăciunul pe domeniul de la Sandringham. Pentru a nu stârni furia Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a, membrii Casei Regale trebuie să respecte câteva tradiții vechi.

Aceștia s-au obișnuit deja și le respectă cu sfințenie. Kate Middleton și Prințul William se supun de fiecare dată acestui obicei atunci când sosesc la Castelul Sandringham, dar și când pleacă. Toți invitații sunt nevoiți să se lase cântăriți, fără excepție.

Ce tradiție neobișnuită respectă Regina Elisabeta, de Crăciun

Conform site-ului pagesix.com, cântărirea membrilor familiei regale se face încă de pe vremea regelui Edward VII. Acest obicei se execută cu cântare antice. Mulți s-au întrebat de ce respectă Regina Elisabeta tradiția. Experții regali susțin că această cântărire nu se face pentru a arăta câte kilograme au oaspeți, ci pentru a se vedea dacă au fost tratați bine de Sărbători.

De asemenea, și câinii Reginei au parte de un tratament special de Crăciun. Patrupedele se răsfață cu carne de iepure, vită și pui, alături de orez și varză. Animalele sunt păzite și îngrijite de doi angajați.

Citește și: Prințul Harry, sfătuit să o viziteze pe Regina Elisabeta a II-a: „Va regreta dacă nu va face asta”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a, la 95 de ani. Casa Regală a făcut anunțul

Citește și: Niculina Stoican a început să plângă în direct, la TV, după înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu pot să cred că nu o să-i mai aud vocea, glumele, râsul”

Citește și: Meghan Markle, apariție spectaculoasă pe covorul roșu! A purtat o rochie cu decolteu adânc

Ce probleme de sănătate are Regina Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a anulat călătoria pe care urma să o efectueze în Irlanda de Nord, în urma sfaturilor primite de la medici. La 95 de ani, regina Elisabeta are nevoie de odihnă, după cum au anunțat oficialii de la Palatul Buckingham, însă mesajul comunicat lasă de înțeles că starea reginei nu are legătură cu pandemia COVID-19.

Purtătorul de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat că „regina a acceptat cu reticență sfatul medicului de a se odihni în următoarele zile'.

Regina transmite cele mai calde urări locuitorilor Irlandei de Nord și așteaptă cu nerăbdare să-i viziteze în viitor’, se mai arată în comunicat.

Pe 12 octombrie, Regina a folosit un baston când a sosit la catedrala Westminster Abbey, unde s-a sărbătorit centenarul Legiunii Regale Britanice. Monarhul în vârstă de 95 de ani a fost însoțită de fiica ei, prințesa Anne, în mașina care a adus-o la celebra catedrală din Londra.

Regina este văzută rar folosind bastonul, dar a mai fost fotografiată anterior ajutându-se de el pentru a se deplasa, inclusiv în 2003 și 2004, după ce a fost operată la genunchi, potrivit libertateapentrufemei.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter