Cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu. Are legătură cu fiica sa, Natalis

Publicat pe

Cătălin Moroșanu a vorbit, într-un interviu recent, despre cel mai mare regret din viața lui. Fostul sportiv este un familist convins. Trăiește de mai bine de 17 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de soția Georgiana, au împreună și o fetiță, pe Natalis pe care, din păcate, în ultima vreme nu a mai văzut-o foarte des.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, fostul concurent de la Survivor s-a mutat singur la București, iar soția a rămas la Iași, acolo unde deține un cabinet stomatologic. Deși în presă a apărut că ar avea probleme în căsnicie, fostul sportiv a negat acestei informații. Invitat în podcastul găzduit de Roxana Nemeș, fosta lui colegă de la Survivor România, Cătălin Moroșanu a dat detalii din culisele căsniciei lui.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Moroșanu. Fostul Faimos îi simte lipsa fiicei sale

Atunci când vine vorba de cel mai mare regret pe care îl are în viață, Cătălin Moroșanu spune că de când s-a mutat la București l-a îndepărat fizic de fiica lui, Natalis, pe care o vede mai rar.

„Singurul meu regret este că nu am stat mai mult lângă fata mea, să văd cum crește, să mă bucur de momentele importante din viața ei. Nu am învățat-o să se lupte!

Mie nu-mi plac femeile care se luptă, consider că o femeie trebuie să rămână grațioasă, să fie finuță', a declarat Moroșanu despre cel mai mare regret.

Citește și: Pe ce a cheltuit Moroșanu banii de la Survivor, aproape 50.000 de euro

Citește și: Moroșanu, din nou fără permis, după ce în primăvară a fost prins băut la volan!

Citește și: Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian

Adevărul despre probleme din căsnicia lui Cătălin Moroșanu

Mai mult decât atât, Cătălin Moroșanu a specificat că au luat decizia de ase muta la București, pentru carierele lui și a soției lui. În plus, distanța i-a făcut să se iubească și mai mult.

„Distanța poate că a fost și bună pentru că te ajută să ții focul aprins și să întreții și dorul. În momentul când nu mai suporți persoana respectivă, fugi mâncând pământul. Noi, în anii ăștia, nu am avut niciodată sentimental ăsta, de a nu ne suporta.

Eu am fost cu Georgiana într-o vacanță în Thailanda, am stat împreună, nu simțeam că ne deranjăm unul pe altul. Suntem o echipă. Nu eram stresați, ne plăcea compania.

Nu plec de la premisa că e nevasta mea și trebuie să mă comport frumos. Vine de la sine. Dacă cineva este destinat să fie în viața ta, mergi până la capăt', a spus Moroșanu în podcastul realizat de Roxana Nemeș.

Cătălin Moroșanu: „Eu sunt mai autoritar'

Într-un interviu mai vechi, fostul concurent de la „Survivor' a vorbit pentru revista VIVA! despre momentul emoționant în care a devenit tată și cum se înțelege cu fiica lui.

„A fost un moment emoționant. Când am văzut-o prima oară și am observat că avea părul roșcat, am spus că este a mea. Ne înțelegem foarte bine. Își dorește să petreacă mai mult timp cu mine, pentru că eu sunt plecat pe perioade mai lungi.

Cred că atunci când revin acasă sunt ca o noutate pentru ea. Îmi doresc foarte mult să mai avem un copil, dar… cum o vrea Bunul Dumnezeu. Eu sunt mai autoritar, soția mea este mai permisivă', a spus Cătălin pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter