Céline Dion, fotografie rară alături de cei trei fii. Cum arată artista acum, după problemele de sănătate

Publicat pe

Céline Dion (54) le-a făcut recent o surpriză plăcută celor 5 milioane de fani ai săi din social media postând o fotografie rară în care apare alături de cei trei fii ai ei – gemenii Nelson și Eddy și René Charles, în vârstă de 11 și, respectiv, 21 de ani. Vestea bună este că artista, care a fost multă vreme bolnavă, arată mai bine acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După dispariția soțului său, René Angélil, singura rațiune de a fi a reginei muzicii pop, Céline Dion, au devenit cei trei fii ai lor. Dragostea pentru ei a ajutat-o să meargă mai departe, chiar dacă starea sa de sănătate s-a deteriorat de-a lungul timpului. Recent însă, artista le-a dat speranțe fanilor săi – Céline a postat o fotografie rară alături de cei trei băieți ai ei, în care arată mai bine și are o mină mult mai pozitivă.

Céline Dion, fotografie rară alături de cei trei fii. Cum arată artista acum, după problemele de sănătateCéline Dion, fotografie rară alături de cei trei fii. Cum arată artista acum, după problemele de sănătate

Céline Dion, fotografie rară pentru fani cu cei trei fii ai săi

Duminică (8 mai) a fost Ziua Mamei, iar Céline Dion a sărbătorit momentul alături de cei trei fii ai ei, gemenii Nelson și Eddy și René Charles. Artista, care a avut serioase probleme de sănătate în ultimele luni, a împărtășit momentul cu fanii ei de pe Instagram, menținonând că se simte foarte norocoasă că a reușit să fie alături de copiii ei de această sărbătoare.

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Celine Dion i le-a spus soțului ei, înainte să moară. Ți se face pielea de găină!

Citește și: Céline Dion a ajuns la 40 de kilograme! De ce boală suferă artista

Citește și: Celine Dion, foarte grav bolnavă! Anunțul familiei: „Are dureri care o paralizează”

Citește și: Celine Dion are grave probleme de sănătate. Gestul prin care și-a îngrijorat fanii

„De Ziua Mamei, mă simt foarte norocoasă că pot fi alături de copiii mei și mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii… și la acele mame care își fac mereu griji cum să-și țină copiii în siguranță. … și pentru acele mame care își dedică fiecare gram de energie doar pentru a le asigura copiilor lor strictul necesar. Aceste mame sunt cu adevărat cele curajoase și tuturor le dedic Ziua Mamei. Ne rugăm ca ei să găsească pace și mângâiere pentru familiile lor. Celine xx…”, a scris artista pe contul de socializare în dreptul pozei cu cei trei copii ai ei.

Și-a amânat concertele din cauza problemelor de sănătate

La finele anului trecut, aspectul fizic al artistei era îngrijorător, iar mulți dintre fani s-au grăbit să o critice, fără să știe că Céline avea mari probleme de sănătate. Din păcate, celebra artistă suferă de degenerescenţă musculară, o afecţiună ereditară rară, ce se caracterizează prin deteriorarea progresivă a muşchilor. Din această cauză Céline Dion se confruntă cu crize groaznice de durere și tetanie, din cauza cărora mușchii i se contractă și membrele îi înțepenesc. Conform revistei Public, artista nu se mai putea ridica din pat și nu reușea nici să se miște, iar temerea ei cea mai mare era că nu va mai putea urca pe scenă. Mai mult, Céline ajunsese la 40 de kilograme…

În urmă cu câteva săptămâni, artista și-a amânat turneul european din cauza spasmelor musculare, notează Page Six.

„Îmi pare atât de rău că trebuie să ne schimbăm încă o dată planurile de turneu pentru Europa. Mai întâi, a trebuit să mutăm spectacolele din cauza pandemiei, iar acum problemele mele de sănătate sunt cele care ne fac să amânăm unele spectacole.

Vestea bună este că mă descurc puțin mai bine, dar merge foarte lent. Este foarte frustrant pentru mine. Am primit tratament de la medicii mei, dar încă mai am niște spasme și durează să mă recuperez mult mai mult decât am sperat”, a anunțat artista.

În cea mai recentă fotografie, în care apare alături de cei trei copii ai ei, Céline Dion pare să arate, într-adevăr, mai bine.

Foto: Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter