Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul Vikingii: "Sunt foarte mândru"

Publicat pe

Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul „Vikingii”. Tânărul în vârstă de 31 de ani este boxer și trăiește în Germania. A făcut performanță nu doar în sport, ci și în cinematografie, cunoscând celebritatea la Hollywood. A jucat în „Creed II”, filmul lui Sylvester Stallone, iar acum face parte din distribuția serialului „Vikingii, sezonul 3.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul „Vikingii”. „Big Nasty”, cum își mai spune pe Instagram, unde are o comunitate impresionantă, are, cu siguranț,ă un supranume potrivit – la cei 1.90 m și 111 kg. Cât despre talentul actoricesc, dublat de calitățile sportive, acesta l-a adus în atenția producătorilor de la Hollywood, iar curând boxerul face parte din distribuția serialului „Vikingii: Valhalla', difuzat pe Netflix.

Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul Vikingii: "Sunt foarte mândru"Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul Vikingii: "Sunt foarte mândru"

Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul Vikingii

Are 31 de ani, este boxer profesionist, iar cariera sportivă l-a făcut să se remarce și în cinematografie. Până acum, Florin a jucat deja în producții de la Hollywood, precum „Creed 2', „Shang-Chi' și „Legenda celor zece inele'. Iar acum, la aproape patru ani de la debutul în lumea filmului, alături de Sylvester Stallone și Dolph Lundgren, pugilistul Florian Munteanu se alătură distribuției serialului „Vikingii: Valhalla”. Tânărul sportiv va apărea în sezonul 3 și va interpreta rolul generalului bizantin Georgios Maniakes (secolul XI), care va conduce o revoltă împotriva lui Constantin al IX-lea Monomahul, împărat al Imperiului Roman de Răsărit, notează protv.ro.

Citește și: Cine e WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. A dansat cu Antonia și Ruby

Citește și: Cum a petrecut Mara Bănică la botezul fiicei sale: „Nu mai puteam să vorbesc. Nu mai aveam voce!'

Citește și: Procesul Elenei Udrea de la Sofia a fost amânat. Ce au stabilit judecătorii din Bulgaria

Citește și: Andreea Berecleanu a pierdut procesul cu fostul soț, Andrei Zaharescu:„Lucrurile s-au schimbat’. Ce pierdere financiară a avut

„Sunt foarte mândru că fac parte dintr-un serial grozav, cu o distribuție remarcabilă care se întâmplă să fie una dintre preferatele mele din ultimii ani (…) Interpretarea unor roluri mai emoționale și dramatice a fost întotdeauna un obiectiv principal. Ajungem acolo. Super entuziasmat pentru acesta', a scris Florian Munteanu pe Instagram.

A devenit celebru la Hollywood

Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul „Vikingii”. Pugilistul în vârstă de 31 de ani trăiește în Germania, dar a cunoscut faima la Hollywood. El recunoaște însă că succesul nu a apărut peste noapte, ci este rezultatul a mii de ore de muncă.

„Nu ştiu dacă oricine este făcut psihic pentru treaba asta. Până la 14 ani am făcut 6-7 sporturi în acelaşi timp: fotbal, baschet, box, handbal, înot, tenis. La 14-15 ani a trebuit să decid cu ce vreau să rămân. Am decis să rămân cu handbalul şi boxul. Tatăl meu a decis să mă ducă şi la sală pentru a-mi dezvolta musculatura. Apoi am renunţat la handbal şi am rămas cu boxul şi fitnesul. De când am 18 ani, acum am 27, mă antrenez zilnic două ore. Devine ca un drog. Odată ce ai început, nu te mai poţi opri', declara Florian în 2018.

Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul „Vikingii”. După ani muncă susținută, după ce a petrecut 6 luni în Australia și după mai multe vizite în America, el l-a cunoscut pe cel care l-a descoperit cu adevărat și care l-a ajutat să devină un nume în cinematografie:

„În 2016 l-am cunoscut prima dată pe Eduard Irimia. Atunci am zis la revedere visului de a face box şi am rămas cu actoria. Am început să fac primele mele proiecte pe cinematografie, în Germania, unde locuiesc. Eduard Irimia, când m-a văzut prima dată, mi-a zis că eu nu sunt făcut pentru box, ci pentru mai mult. Mi-a spus direct că eu sunt făcut pentru film: după cum arăt, după cum vorbesc'.


Foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter