Cine este Adelina Sturzu de la "Mireasa". Are 22 de ani și este asistentă medicală

Publicat pe

Adelina Sturzu s-a înscris la „Mireasa', emisiunea difuzată pe Antena 1, cu gândul de a întâlni bărbatul ideal pentru ea.

Tânăra în vârstă de 22 de ani este din Vâlcea, însă locuiește în Sibiu.

Este asistentă medicală și susține că această profesie nu face altceva decât să-i aducă satisfacții sufletești, având în vedere cât d emult îi place să ajute oamenii.

Citește și: Cine este Ciprian Vlad de la „Mireasa”.Vine însoțit de mama sa, care s-a întors din Italia / GALERIE FOTO

Nu a intrat în casa Mireasa cu gândul de a căuta profilul partenerului perfect: Nu caut bărbatul ideal, caut un bărbat normal, care să fie iubitor și să mă protejeze', a declarat ea.

Citește și: Cine este Narcisa Pruteanu de la „Mireasa”.Are 28 de ani și pune mare preț pe sinceritate

În calitate de gazdă a reality show-ului matrimonial Mireasa, Diana Dumitrescu are sarcina de a aduce în centrul atenției povești de dragoste, întâmplări spectaculoase. Concurenții vor fi supuși la reguli dure, confruntări acide și încărcate de emoție, dar și la multe provocãri, în care și telespectatorii vor avea un cuvânt de spus. 

Citește și: Cine este Iulia Șapcaliu de la „Mireasa”.Mama sa a convins-o să participe la emisiune

Marele premiu de la Mireasa este de 40.000 de euro. Atât fetele, cât și băieții vor locui în aceeași casă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 14.00. În weekend, telespectatorii au ocazia de a vedea emisiunea de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cine este Alina Dîscă de la „Mireasa”.Are 28 de ani și caută un bărbat matur

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter