Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Are propria afacere

Publicat pe

Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Opt băieți au păși în casa Mireasa, pentru a-și găsi jumătatea și pentru a întâmpina o familie cu viitoarea partenera de viață. Unul dintre ei este Andrei Perneș, un tânăr de 25 de ani, din Cluj, care își dorește ca femeia de lângă el să fie independentă, dar pune accent și pe aspectul fizic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Cel de-al cincilea sezon Mireasa a debutat în data de 22 ianuarie, iar fanii i-au putut cunoaște pe cei opt băieți, care au pășit în casă pentru a-și întâlni jumătatea. Aron Bob, Andrei Perneș, Cătălin Alexandru Seserman, Anghel Leonard Andrei, Sebastian Dudași, Cosmin Preda, Valentin Lupăștean și Andrei Mihai Cica au un scop comun în această competiție, să formeze o familie și să câștige premiul cel mare.

Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Are propria afacereCine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Are propria afacere

Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Unul dintre concurenții de sezonul acesta este Andrei Perneș, un tânăr de 25 de ani, care a pășit în casă încrezător. Vrea să-și găsească marea iubire și este pregătit de o relație de lungă durată.

Citește și: Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5. A venit alături de nepotul ei

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Cosmin Natanticu a comentat evoluția Biancăi Drăgușanu la Asia Express: „A zis că e o prostie, că vrea să…

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză

Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5

Cine este Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5. Unul dintre cei opt concurenți, care au păși în casa Mireasa pentru a-și găsi jumătatea, este Andrei Perneș. Este născut în data de 28 martie 1996, în Zalău, comuna Hereclan.

Concurentul din sezonul 5 Mireasa a vrut să se facă polițist în trecut, însă nu a trecut probele fizice, din cauza unor probleme pe care le-a avut la inimă. Din fericire, tânărul este extrem de ambițios și și-a deschis propria afacere. La momentul actual, Andrei Perneș locuiește în Cluj, potrivit A1.

La vârsta de 19 ani a plecat în Spania, apoi s-a întors înapoi în țară. Ulterior, Andrei Perneș a decis să plece în Anglia, cu jobul.

Lupt pentru ceea ce vreau și nu renunț niciodată la jumătatea drumului, oricât ar fi de greu. Iubirea face ca totul să merite. Dacă m-aș descrie în cuvinte aș spune-ambițions, direct, sincer și devotat. Sunt consultant imobiliar și dețin o firmă de imobiliare. Îmi place să vând, să interacționez cu oamenii.„, a spus Andrei Perneș de la Mireasa.

Concurentul este și pasionat de sport și își petrece mult timp în sala de sport. A început cu fotbalul la vârsta de 6 ani, apoi a continuat cu karate, dar și cu kickbox.

Sportul pentru mine înseamnă dedicare, muncă, ambiție, devotament, disciplină. Este o meserie care te învață ce este viața. Te învață cum să te pregătești, cum să devii mai bun, te învață să fii un bărbat„, mai spune concurentul.

Ce își dorește de la o femeie Andrei Perneș

Andrei Perneș de la Mireasa, sezonul 5, spune că a mai avut trei relații serioase, care s-au terminat pe cale amiabilă. A pășit în emisiune alături de doamna Eleonora Cristina Dumitru, o bibliotecară pe care a cunoscut-o în Anglia.

Vrea să-și găsească jumătatea în emisiune și își dorește ca persoana de lângă el să fie independentă. Pe lângă aceste lucruri, nu poate trece cu vedere nici aspectul fizic.

De asemenea, tânărul a mai adăugat faptul că nu poate trece peste minciună și trădare.

Am avut trei relații serioase, care s-au terminat amiabil. Lucrurile astea m-au învățat să mă descopăr mai bine pe mine, cum să știu să mă iubesc, cum să știu să mă apreciez și cum să nu am așteptări de la nimeni. Dacă ajung în punctul în care iubesc persoana sunt foarte dedicat și pun persoana de lângă mine pe primul loc. Aspectul fizic contează, într-adevăr, dar am nevoie de o femeie independentă. Să văd că își dorește anumite lururi de la viață, să văd că are soluții la probleme, să văd putem conviețui și crea lucruri împreună„, mai declară Andrei Perneș de la Mireasa.

Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4

Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4. Cei doi îndrăgostiți au plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 40.000 de euro.

Deși nu se așteptau să câștige, aceștia s-au gândit imediat ce vor face cu banii câștigăți. Au decis să își achiziționeze o casă în Baia Mare.

„Nu ne vine să credem! Nu ne așteptam. Nici nu ne gândeam la asta! Cu banii vrem să ne luăm o casă în Baia Mare!’, au fost primele declarații ale câștigătorilor.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă