Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor. Mhai Bendeac s-a urcat pe masă ca să-l aplaude

Publicat pe

Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor. Claudiu Medeș a câștigat ediția cu numărul șase, de la iUmor. Astfel, el se numără acum printre norocoșii finaliști. Numărul lui de roast i-a lăsat cu gurile căscate pe jurați și pe cei din fața micilor ecrane. Mihai Bendeac a fost atât de impresionat, încât s-a urcat pe masă ca să-l aplaude. Iată ce remarcă a avut Cheloo la adresa lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor. În ediția cu numărul șase iUmor, difuzată pe 30 octombrie 2021, telespectatorii au avut parte de surprize pe bandă rulantă. Invitații speciali ai show-ului au fost comediantul Dan Țuțu și fosta prezentatoare TV, Crina Abrudan. Talentul lor a fost răsplătit cu ropote de aplauze, atât din partea juraților, cât și a publicului.

Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor. Crina Abrudan a interpretat-o pe celebra Pamela Anderson. Vedeta a făcut un roast la adresa mai multor personalități din lumea mondenă care au apelat la intervenții chirurgicale. Și Dan Țuțu a fost protagonistul unui moment de senzație. Comediantul a lăsat-o mască pe Delia, jurata arătându-se uluită de talentul lui.

Citește și: Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor.Tânărul nevăzător l-a făcut pe Dan Badea să plângă

Citește și: Cine este Stevo Joslin, finalist iUmor.Cum a ajuns americanul să se mute în România

Citește și: Ce relație este acum între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, la 25 de ani de când s-au despărțit:„Toți vorbesc din auzite'

Citește și: Anamaria Prodan îl consideră pe Reghe o victimă, în scandalul dintre ei:„Nu va lăsa nimic neplătit în viața lui'

Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor

Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor. După ce invitatul special, comediantul Dan Țuțu, și-a încheiat numărul, Delia și-a exprimat admirația printr-un mesaj. Jurata de la iUmor a spus că se întreabă de unde scoate actorul atâtea povești interesante, inspirate din viața reală.

„Eu mă întreb de fiecare dată câte povești poate să mai spună Dan Țuțu. La un moment dat ar trebui să se termine, pentru că sunt inspirate din viața reală. De unde le scoate?', a spus Delia la iUmor, după momentul lui Dan Țuțu.

Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor. Nu doar invitații speciali au fost felicitați, ci și concurenții iUmor. Claudiu Medeș, Strange Comedy, Oana Moșteanu, Alexandra Stancu și Laura Dragomir și Enjo Flint au intrat la votul prin aplicație, în urma aprecierilor din partea juraților. Cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor a fost Claudiu Medeș. El i-a cucerit pe oameni printr-un roast, în versuri, la adresa Deliei, a lui Mihai Bendeac și a lui Cheloo.

Mhai Bendeac s-a urcat pe masă ca să-l aplaude pe Claudiu Medeș, la iUmor

Cine este Claudiu Medeș, finalist iUmor. Roast-ul lui Claudiu Medeș de la iUmor i-a impresionat pe Delia și Mihai Bendeac. Cel din urmă a fost atât de încântat, încât s-a ridicat în picioare, iar apoi s-a urcat pe masă pentru a-l aplauda. Juratul i-a spus atunci: „Nu îmi aduc aminte să fi reacționat așa la vreun roast în versuri. Mi s-a părut senzațional', potrivit comunicatului de presă.

Dacă Delia și Mihai Bendeac și-au exprimat încântarea în ceea ce-l privește pe Claudiu Medeș de la iUmor, Cheloo nu a fost chiar de aceeași părere. Conform sursei menționate anterior, juratul s-ar fi simțit lezat de cuvintele spuse de finalist referitoare la cariera lui muzicală. Acesta i-a spus concurentului: „Știi că tehnica ta este mult mai învechită decât tehnica mea'.

Care sunt regulile de la iUmor

Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă să apară pe micile ecrane în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1. Jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi surprinși de cele mai inedite momente de umor, venite din toate colțirile lumii. Aceștia își pot exprima opțiunea prin „Thumbs Up pentru „DA şi „Thumbs Down pentru „NU. În cazul în care vor fi obținute două voturi favorabile, concurentul merge mai departe în cadrul emiisiunii.

După ce concurenții din fiecare ediție au fost votați cu minimum doi de „DA de jurați, vor putea intra la votul publicului. Acest lucru e posibil în timpul ediției respective și până a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții va fi dezvăluit în Observatorul orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Captură ecran, comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter