Cine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice. Concurează pentru un tânăr de 15 ani

Publicat pe

Cine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice. Un nou show cu și despre dans se va difuza de pe 5 martie 2022 la Antena 1. Mai multe vedete sunt pregătite să își arate talentul și să obțină cele mai mari note din partea juraților. Cătălin Cazacu se numără printre cei care luptă pentru marele premiu, alături de Codruța Moiseanu. Iată cine este, de fapt, partenera acestuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Noul show de la Antena 1 este așteptat de o mulțime de oameni! Dancing on ice aduce în același loc nouă vedete și nouă profesioniști ai dansurilor pe gheață. Cătălin Cazacu se numără printre cei care vor lupta pentru marele premiu, împreună cu Codruța Moiseanu.

Cine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice. Concurează pentru un tânăr de 15 aniCine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice. Concurează pentru un tânăr de 15 ani

Aceasta este pregătită să concureze alături de sportivul Cătălin Cazacu. Iată cine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice.

Citește și: Un om de afaceri rus oferă o recompensă de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Putin:Căutat: viu sau mort

Citește și: Președintele Volodimir Zelenski a semnat cererea de aderare la UE, chiar în timpul negocierilor ruso-ucrainene

Citește și: Ce pensie are Jean Paler.Banii nu-i ajung nici măcar pentru medicamente

Citește și: Ce relație există între Olguța Berbec și Vlăduța Lupău.Artistele sunt rude

Cine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice

Cine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice. Show-ul Dancing on Ice este pe cale să înceapă, iar vedetele și-au cunoscut deja partenerii. Cătălin Cazacu va face echipă cu Codruța Moiseanu, o femeie pasionată de dansurile pe gheață. Aceasta este antreprenor și coordonator al unei secții de patinaj artistic din București.

Cei doi vor lupta pentru Cezar Sendrea, un tânăr de 15 ani, care își dorește să facă performanță în hochei, însă veniturile familiei nu acoperă pasiunea acestuia.

Cătălin Cazacu, despre participarea la Dancing on Ice

Cine este Codruța Moiseanu de la Dancing on Ice. Cătălin Cazacu a vorbit deschis despre participarea sa la emisiunea Dancing on Ice. Acesta susține că nu a practicat niciodată dansuri, motiv pentru care îi este puțin dificil să ajungă la cele mai mari performanțe. Cu toate acestea, el nu se lasă descurajat și se antrenează în permanență.

'Această emisiune reprezintă cu adevărat o provocare și depășirea limitelor pe care credeam că le am, nemaiavând niciun contact cu patinajul și nici cu dansul. Nu am făcut dansuri niciodată, nu s-au intersectat niciodată cu meseria mea, deci cred că sunt cel mai departe dintre toți de acest domeniu. Fiecare antrenament este dificil în felul lui, însă primele au fost cele mai grele. În prima zi am căzut de aproximativ 23 de ori, dar…cine numără? Când crezi că stăpânești mai bine arta patinajului atunci tragi cea mai mare trântă', a spus el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter