Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. A fost căsătorit cu Victoria Răileanu

Publicat pe

Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. Mega-surpriză pentru telespectatorii Antena 1! Începând cu săptămâna aceasta, un nou actor se alături serialului Adela. Este vorba despre Conrad Mericoffer. Acesta va interpreta rolul lui Silviu, un personaj pe care el îl descrie drept un „fiu rătăcitor'. Iată ce alte detalii de culise a dezvăluit artistul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. Începând din această săptămână, actorul Conrad Mericoffer va face parte din distribuția serialului Adela, una dintre cele mai urmărite pelicule din România. Artistul se alătură echipei cu mult entuziasm, fiind onorat să joace alături de colegii săi de breaslă.

Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. A fost căsătorit cu Victoria RăileanuCine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. A fost căsătorit cu Victoria Răileanu

Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. Așadar, atunci când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga pe lista inepuizabilă de necazuri care s-au abătut familiei Andronic, în serialul Adela intră un nou personaj. Silviu, interpretat de Conrad Mericoffer, va veni să contrazică această ipoteză.

Citește și: Cum s-au cunoscut Anca Sigartău și Marian Râlea, actorii din serialul Adela:„A venit și…'

Citește și: Carmen Ionescu, alias Martha din serialul Adela, trăiește o dragoste ca-n filme, de 42 de ani:”Mi-a fost şi iubit, şi tată, şi soţ”

Citește și: Ce crede fata cea mică a lui Brigitte Macron despre relația ei cu Emmanuel Macron:„Lumea din jurul lor nu mai există'

Citește și: Fiica cea mică a lui Gabi Luncă, în depresie la un an de la moartea artistei:„Sunt în continuare pe tratament'

Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela

Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. Conrad Mericoffer arde de nerăbdare să-i dea viață personajului Silviu. E un bărbat misterios, la fel cum îi e şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, scrie a1.ro.

Pe lângă faptul că e un bărbat învăluit în mister, Silviu, noul personaj din serialul Adela, se va infiltra în casa familiei Andronic. Și nu oricum, ci în calitate de pretendent la iubirea Deliei (Anca Androne).

Ce rol va juca

Cine este Conrad Mericoffer, noul actor din serialul Adela. Identitatea lui Silviu va cântări foarte mult în desluşirea secretelor din casa Andronic. În trecut, personajul interpretat de Conrad Mericoffer a avut legături cu Lucian (Daniel Nuţă), dar şi cu Martha (Carmen Ionescu). Asta îi va afecta destul de mult în fața celolalți, deși intențiile lui, cel puțin la început, sunt bune.

Conrad Mericoffer a susținut că nu e o provocare pentru el să joace rolul lui Silviu, pentru că nu vede actoria ca pe o provocare, ci ca pe o curiozitate.

„Silviu este un personaj cu totul misterios, un fiu rătăcitor care nu renunţă niciodată la ceea ce crede că i se cuvine şi care ar face orice pentru asta.

Să joc rolul lui Silviu nu a fost o provocare, fiindcă nu văd actoria ca pe o provocare, ci mai degrabă ca pe o curiozitate care nu îţi dă pace', a declarat Conrad Mericoffer, conform sursei citate.

A fost căsătorit cu Voctoria Răileanu

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat în mare secret, după 7 ani de iubire. Aceștia s-au despărțit oficial în 2019. Cei doi au rămas în relații bune de dragul băiețelului pe care îl au împreună.

Cel care a anunțat divorțul a fost Conrad Mericoffer. Acesta a dezvăluit atunci că au custodie comună pentru copilul lor.

Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber, fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine’, a declarat Conrad Mericoffer la Gala Premiilor Gopo, potrivit Tabu.

Sursă foto: Instagram, Antena 1

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter