Cine este și cum arată fiica secretă a lui Kamara: „A ales cu cap tot ce a făcut”

Publicat pe

Cine este și cum arată fiica secretă a lui Kamara. Artistul este un tată devotat, iar acest lucru l-a demostrat cu vârf și îndesat, având în vedere că are un fiu bolnav de care are grijă ca de ochii din cap. Pe lângă Leon, artistul mai are o fată, care a împlinit 22 de ani. Cei doi se înțeleg de minune, ba mai mult fata îi moștenește calitățile artistice. De curând, Kamara a făcut declarații despre fiica sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă până a vorbit prea mult despre copilul său din prima căsătorie, acum Kamara și-a făcut curaj să facă mai multe declarații despre fiica sa. Artistul a povestit despre momentul în care a devenit tatăl unei fete atrasă de artă, dar nu de muzică așa ca părintele ei.

Cine este și cum arată fiica secretă a lui Kamara: „A ales cu cap tot ce a făcut'Cine este și cum arată fiica secretă a lui Kamara: „A ales cu cap tot ce a făcut'

Kamara: „Mă înțeleg minunat cu Stephanie'

Atunci când avea doar 23 de ani, Kamara s-a însurat cu femeia despre care credea ca îi va sta alături toată viața. Din păcate, relația nu a durat. În urma acestei căsnicii, cântărețul s-a ales cu o fiică care-l face zi de zi mândru prin realizările sale.

„Când ea s a născut, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm pentru nimic. În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie. Avem o relație foarte deschisă și povestim apropae orice. Este minunată', a mărturisit, în direct la Antena Stars, Kamara.

Cu ce se ocupă fiica lui Kamara

Totodată, Kamara mai povestește că fiica sa este la Facultatea de Arte, secția foto-video și că i-a cunoscut și iubitul, un tânăr care are aceleași pasiuni ca ea.

„E o fată foarte deșteaptă. Face foto-video este la o facultate cu iubitul ei. S-au mutat deja împreună! Îmi place de el. Se ocupa cu aceeași sferă, e foarte ok. Am o relație foarte deschisa cu ei și mereu i-am spus să aibă grija de ea! Ca și mine, are ciudățeniile ei. Face poze, montaje, ceva ce nu toată lumea înțelege. A ales cu cap tot ce a făcut', a mai spus Kamara.

Stephanie Sara este o fire creativă, fiind pasionată nu numai de muzică, ci și de design interior și modă. Aceasta are o relație foarte bună cu tatăl său, dar și cu frățiorul său cel mic, Leon.

Fiul lui Kamara are nevoie de o nouă operație

Fiul lui Kamara are 7 ani și până la această vârstă a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Leon suferă de tripareză spastică, iar în luna septembrie va suferi o nou operație. Fosta soție a artistului a explicat ce se întâmplă cu băiatul ei.

„Leon este bine acum, este răcit puțin, dar e ok! Ar trebui să mergem în Spania pe 14 septembrie, atunci are programare, pentru alungirea de mușchi. Costurile se ridică undeva la 10.000 de euro.

Avem și banii pentru intervenție. În rest, este bine, dăm înainte, merge în fiecare zi la terapie, nu avem ce face, sperăm că într-o zi o să se facă bine. El nu are prieteni de vârsta lui, mai mult adulții sunt prietenii lui. Însă înțelege tot, cântă, recită poezii în franceză. Suntem mândri de el', a spus Oana pentru Playtech.ro.

Citește și: Kamara crede că fiul său, Leon, este victima unei erori medicale

Citește și: Kamara și fosta soție, împreună de ziua fiului lor

Citește și: Zanni a ajuns la spital cu noi probleme de sănătate

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă

Leon a făcut și transplant cu celule stem

În 2019, Leon a trecut și printr-un transplant cu celule stem, în Turcia.

Din punct de vedere cognitiv este din ce în ce mai bine, este foarte atent la tot ce se întâmplă în jurul lui, comunică foarte bine, la kinetoterapie lucrează mult mai bine de atunci și drept urmare face progrese, unul dintre ele fiind acela că s-a ridicat și în fund singur.  

Se mișcă mult mai repede și când e vorba să se târască în patru labe, sunt semne bune din partea tuturor terapeuților lui care spun că tot ce facem îl ajută enorm. Intervențiile cu celulele stem l-au făcut mult mai comunicativ și mai deschis la progrese.  Continuăm să facem la București kinetoterapie, ergoterapie, a terminat injecțiile pe care le-a făcut timp de 3 luni, un tratament special, urmează  apoi în septembrie ce-a de-a 6-a intervenție și apoi o alungire de mușchi, spunea Kamara atunci.

Drama trăită de Kamara în copilărie

În iarna acestui an Kamara făcea declarații despre fiica sa. Artistul povestea că a avut o viață grea în copilărie și că își dorește ca cei doi copii ai săi să aibă o viață ușoară fără probleme.

Mai mult, cântărețul a declarat că va face tot ce-i stă în putință pentru a-i ajuta. După ce tatăl său a murit, Kamara a luat rolul de cap al familiei și să aibă grijă de frații săi mai mici.

„Când a venit Leon m-a retrezit și mai mult la ce sunt. Pentru că de mic nu am avut timp pentru mine, eu i-am crescut pe frații mei mai mici. Tata a murit de tânăr. Eu aveam 7 ani, a trebuit să iau frâiele în mână. Mama se ducea la muncă.

Așa că nu prea am avut copilărie. Am prins secvențe de distracție, de copilărie. Făceam multe năzbâtii, dar odată cu faptul că tata a murit, s-au schimbat lucrurile și am mai avut o perioadă, dar am avut multe responsabilități și așa, ușor responsabilitățile au luat locul', mărturisea el la vremea respectivă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter