Cine este Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți. Actorul are o familie superbă

Publicat pe

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți. Este un personaj-cheie, în Las Fierbinți el deține pâinea și cuțitul, e cel care taie și spânzură în satul în care micile învârteli sunt un mod de viață… Dar puțini știu cine este, în viața reală, actorul Gheorghe Ifrim.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți. Fanii serialului așteaptă cu nerăbdarea aventurile sătenilor din Las Fierbinți, conduși de un primar uns cu toate alifiile, care la capitolul „șmecherie” îi întrece pe toți. Dacă pe micul ecran ete un individ vicios, în viața reală Gheorghe Ifrim este departe de personajul căruia îi dă viață cu atât talent. Dincolo de viața profesională, actorul are acasă o familie frumoasă – o soție de care e mândru și doi copii.

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți

Născut în București pe 18 decembrie 1971, Gheorghe Ifrim, aka primarul Vasile din Las Fierbințit, este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru și film din România. A absolvit Facultătea de Teatru din cadrul Academiei de Teatru și Film București (UNATC), promoția 1997, specializarea Actorie, clasa profesorului Gelu Colceag. În 2014, actorul a fost nominalizat în cadrul premiilor Gopo, la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal' pentru rolul domnului Mihăeș din „Domestic', regizat de Adrian Sitaru, iar în anul 2016, la aceeași categorie, pentru rolul „Achim' din „București NonStop', regizat Dan Chișu. Paradoxal, actorul și-a încercat norocul mai întâi la ASE, însă nu a intrat. Acest lucru repetându-se și când și-a încercat norocul la Actorie…

„La mine a fost tot timpul la runda a doua. E mai bine, pentru că m-am maturizat. Am lucrat și la uzina de construcții și reparații utilaje, UCRU se numea, era pe Trafic Greu, în sectorul 5. Lucram ca să îmi plătesc meditațiile, adică nu muream de foame. Eram angajat acolo, răspundeam de presiune, acolo în fabrică erau niște polizoare uriașe care mergeau pe bază de presiune de aer, nu de curent electric. Și eu practic aveam vreo 4 cazane uriașe, făceau un zgomot infernal – tot timpul aveam senzația că explodează – și eu verificam presiunea la acele cazane, ca să nu fie mai mare decât trebuia', a mărturisit Gheorghe Ifrim.x

Citește și: Cine este soțul Aspirinei din Las Fierbinți. S-au cunoscut la facultate: „L-am agățat, cum ar veni”

Citește și: Ce probleme are Giani la filmările pentru Las Fierbinți, după 10 ani: „Când sunt chemat la…’

Citește și: Imagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

Citește și: Ecaterina Ladin e, din nou, Dalida din Las Fierbinți! Actrița a revenit la filmări: „Iau și copilul

Citește și: Alin Oprea de la Talisman a împlinit 50 de ani. Cum l-a sărbătorit iubita

„Am început cu stângul”

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți. Acum, actorul, care a a devenit cunoscut publicului larg pe vremea când făcea parte din grupul Vouă, poate fi urmărit pe scena Teatrului Bulandra. Povestește însă că începutul a fost unul oarecum ezitant… Asta, deoarece a avut prejudecăți în privința rolurilor în televiziune.

„Când m-am angajat la Teatrul Bulandra, primul rol a fost la doamna Cătălina Buzoianu, în spectacolul „Petru de Vlad Zografi. Am început cu stângul, pentru că erau nişte prejudecăţi la Bulandra: dacă fac televiziune înseamnă că sunt actor uşurel. Nu îmi spunea nimeni direct, dar mi se transmitea, într-un fel. Dar asta m-a ambiţionat şi am făcut multe proiecte independente, datorită cărora lumea a înţeles că pot să fac meseria asta cum trebuie, că am vocaţie. Apropo de proiecte independete: un spectacol la care am ţinut foarte mult a fost „American Buffalo, la Teatrul Act. A avut mare succes şi, din păcate, nu a fost băgat în seamă aşa cum ar fi meritat', povestește Gheorghe Ifrim.

Ghorghe Ifrim are o familie superbă

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți. Gheorghe Ifrim și Roxana, soția lui, formează un cuplu de 26 de ani. Cei doi sunt împreună din studenție. În timp, familia lor s-a mărit cu doi copii superbi. Ștefan și Cristi sunt acum adolescenți.

„Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie', declara el într-un interviu pentru Libertatea.

Artistul se bucură pe deplin de sprijinul partenerei sale de viață, care, spune el, s-a dedicat complet familiei, renunțând la carieră.

„Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta', povestea el despre partenera sa. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter