Cine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5. Crede în dragoste la prima vedere

Publicat pe

Cine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5. A început sezonul 5 de la Mireasa, iar telespctatorii i-au putut cunoaște pe cei șaisprezece concurenți. Una dintre fetele care au pășit în emisiune este Giovana Ciorbă, în vârstă de 21 de ani, care vrea să își găsească jumătatea. Iată cu ce se ocupă și ce își dorește de la viitorul partener de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5. Grigor Lucica, Alexandra Maria Ghioca, Alina Hajdeu, Giovana Ciorba, Sabrina Larisa Imbrea, Inimioara Mariana Joian, Nora Bodo și Andreea Catrina sunt cele opt concurente de la Mireasa, sezonul 5. Fetele au pășit în emisiune pentru a-și găsi jumătatea.

Cine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5. Crede în dragoste la prima vedereCine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5. Crede în dragoste la prima vedere

Cine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5. Una dintre concurente este Giovana Ciorbă, o tânră de 21 de ani, din Timișoara. Vrea să își întâlnească sufletul pereche în această emisiune. Iată ce așteptări are de la viitorul iubit.

Citește și: Cine este Aron Bob de la Mireasa.Tatăl lui este preot

Citește și: Mama Claudiei Ghițulescu participă la Mireasa, sezonul 5.A venit alături de nepotul ei

Citește și: De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan. Ce spune celebrul actor indian: „Nu cred în…’

Citește și: Mihai Neșu și-a împlinit visul, la 10 ani de accidentul care l-a paralizat:„Orice rău are rolul lui

Cine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5

Cine este Giovana Ciorbă de la Mireasa, sezonul 5. Au pășit în casa Mireasa 8 concurente dornice de a-și găsi jumătatea și de a întemeia o familie. Una dintre ele este Giovana Ciorbă, o tânără de 21 de ani, care vine tocmai de la Timișoara.

Despre ea spune că este o fire sensibilă și luptătoare, însă luptă tot timul pentru ceea ce își dorește.

„Sunt Giovana, am 21 de ani, vin din Timișoara și tranzicționeze criptomonede. Sunt o fire sensibilă, dar luptătoare”, spune concurenta de la Mireasa, sezonul 5.

Ce își dorește Giovana Ciorbă de la viitorul iubit

A avut parte de relații dificile de-a lungul timpului, însă speră că va găsi partenerul potrivit și pentru ea. Își dorește să aibă o relație deschisă cu persoana de lângă ea și să poată comunica despre orice.

Pentru Giovana Ciorbă aspectul fizic nu contează chiar atât de tare, întrucât spune că frumusețea este trecătoare.

'Să fim cei mai buni prieteni, sa putem sa ne spunem orice. Fizic nu ma intereseaza, nu mă uit la asta. Mulți mi-au zis de multe ori ce-i cu urâtul asta, dar nu m-a interesat niciodată. Ca, uite! Și dacă-i frumos și te bate, ce contează frumusețea?! Oricum e trecătoare', a declarat concurenta, potrivit a1.ro.

Crede în dragoste la prima vedere

Concurenta din sezonul 5 de la Mireasa a mai vorbit și despre relațiile trecute. A petrecut prea mult timp în relații în care nu era apreciată, iar după ce pleca partenerii veneau și își dădeau interesul mult mai tare. Astfel, și-a propus să nu mai tragă de nimeni și să lase lucrurile așa cum sunt.

Fire sensibilă, Giovana Ciorbă crede în dragoste la prima vedere.

'De toate relațiile de până acum numai eu am tras si apoi ei au venit la mine. Așa ca mi-am propus sa nu mai trag de nimeni. Eu cred foarte mult in dragoste la prima vedere', a povestit concurenta.

Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4

Sezonul patru al emisiunii Mireasa a luat sfârșit în luna decembrie! Trei cupluri au reușit să își spună cel mai important DA din viața lor. Însă, doar o echipă a reușit să câștige marele premiu.

Ella și Petrică au fost câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4. Cei doi îndrăgostiți au avut emoții extrem de mari, înainte ca Simona Gherghe să facă marele anunț.

„Nu ne vine să credem! Nu ne așteptam. Nici nu ne gândeam la asta! Cu banii vrem să ne luăm o casă în Baia Mare!’, au fost primele declarații ale câștigătorilor.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter