Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Cristina Belciu, comparată cu Monica Bellucci

Publicat pe

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Soarele a răsărit din nou pe strada lui Cristian Boureanu după despărțirea de Laura Dincă. Fostul parlamentar și-a găsit fericirea în brațele noii sale iubite, Cristina Belciu. Tânăra lucrează în mai multe domenii de activitate și este de o frumusețe răpitoare, fiind comparată cu faimoasa Monica Bellucci.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Cristian Boureanu se poate considera un bărbat împlinit. După despărțirea e Laura Dincă, politicianul a cunoscut din nou fiorii iubirii. În prezent, fostul parlamentar trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de noua lui parteneră, Cristina Belciu. Îndrăgostiții și-au oficializat de curând relația, atât prin declarații, cât și prim imaginile postate în mediul online.

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Cristina Belciu, comparată cu Monica BellucciCine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Cristina Belciu, comparată cu Monica Bellucci

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Iubita lui Cristian Boureanu nu este străină de lumea showbiz-ului. Cristina Belciu e cunoscută atât ca actriță, influencer, model, cât și ca blogger. Ea și fostul parlamentar au început să formeze un cuplu în urmă cu câteva luni.

Citește și: Cristian Boureanu, prima poză cu noua iubită, Cristina Belciu.Cum s-au fotografiat în intimitate

Citește și: Cristian Boureanu și Cristina Belciu, primele declarații despre relația lor:Se lovește în noi cu prejudecăți'/ EXCLUSIV

Citește și: Volodimir Zelenski, despre negocierile de pace cu Rusia:”Foarte dificile, uneori scandaloase”

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Florin Ristei lui Naomi Hedman, de ziua ei.Iubita artistului a împlinit 29 de ani

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. La început, cei doi amorezi au preferat să păstreze discreția în privința relației lor. Ulterior, Cristina Belciu și Cristian Boureanu au decis să le arate și celorlalți cât de mult se iubesc, postând diferite fotografii împreună. Nu multe, ce-i drept, însă suficiente încât să arate cât de bine se potrivesc.

Între Cristina Belciu și Cristian Boureanu există o diferență de vârstă de 26 de ani, ea fiind mai tânără. Acest lucru nu pare însă să reprezinte o problemă în cuplul lor. Drept dovadă, aceștia au decis să se mute împreună după doar trei luni de relație.

Cristina Belciu și Cristian Boureanu s-au mutat împreună după 3 luni de relație

Zvonurile conform cărora Cristina Belciu și Cristian Boureanu formează un cuplu au fost confirmate chiar de ea. Bruneta a postat o imagine rară cu ea și iubitul ei, în timp ce găteau împreună și se sărutau „cu foc'. Poza postată atunci pe Instagram a adunat multe aprecieri, într-un timp record.

La câteva săptămâni distanță, imaginea a fost urmată de o alta, la fel de romantică. În poza făcută la Roma, Cristina Belciu și Cristian Boureanu și-au împărtășit noi gesturi tandre, ținându-se în brațe. Dovada că se bucură din plin unul de compania celuilalt sunt zâmbetele largi pe care le aveau întipărite pe chip.

Iubita lui Cristian Boureanu: „Se lovește în noi cu prejudecăți'

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Între timp, iubita lui Cristian Boureanu a postat și altă imagine de senzație. În fotografia postată la InstaStory, Cristina Belciu poartă o rochie de mireasă. Nu, cei doi nu au făcut pasul cel mare, ci a fost vorba doar despre o ședință foto. Chiar și așa, fanii s-au bucurat să o vadă pe brunetă în această ipostază. Ea este urmărită de peste 39.000 de internauți.

Înainte ca tânăra să posteze prima imagine cu ei doi, Cristina Belciu ne-a oferit un interviu amplu. Aceasta a precizat că nici ea și nici Cristian Boureanu nu s-au grăbit să-și facă relația publică. Deși lumea lovește în ei cu prejudecăți, îndrăgostiții sunt siguri pe legătura puternică dintre ei.

„Lumea nu știe nimic, pentru ca noi asta ne-am dorit, sa păstram totul pentru noi și să ne bucurăm de o perioadă frumoasă la care amandoi am tânjit.

Se lovește în noi cu prejudecați ce ar putea sa doară mai tare decât dacă s-ar fi aruncat cu pietre, însă noi știm cel mai bine ce s-a legat între noi, care este miza și ce ne dorim să construim, așa că nimic nu ne atinge.

Atât eu, cât si Cristian, ne asumăm legătura pe care o avem, matur și sincer, iar dacă cei ce ne privesc au o altă opinie, nu putem spune că o respectăm, ci doar că acest lucru nu o va leza', ne-a declarat Cristina Belciu, iubita lui Cristian Boureanu, recent.

Cristina Belciu, comparată cu Monica Bellucci

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Cristian Boureanu. Cristina Belciu se bucură de un succes enorm, la doar 24 de ani. De-a lungul carierei sale, ea a apărut în mai multe ședințe foto celebre.

La un moment dat, iubita lui Cristian Boureanu a apărut și pe coperta unei faimoase reviste de modă din Italia. Atunci, cei de acolo au comparat-o cu celebra Monica Bellucci. Oamenii au numit-o chiar „La nuova Bellucci' – „Noua Bellucci'.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter