Cine este Loredana Buțea, asistenta lui Dan Capatos la XNS. E campioană la dans sportiv

Publicat pe

Loredana Buțea este asistenta lui Dan Capatos la Xtra Night Show. Tânăra, campioană la dans sportiv, are doar 23 de ani și a fost preferata telespectatorilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Loredana Buțea, asistenta lui Dan Capatos la Xtra Night Show, este cea care va încânta telespectatorii Antena Stars în fiecare seară de acum înainte. Tânăra în vârstă de doar 23 de ani este campioană la dans sportiv, iar prestația ei i-a convins pe fanii emisiunii să o voteze în număr mare.

Cine este Loredana Buțea, asistenta lui Dan Capatos la XNS. E campioană la dans sportivCine este Loredana Buțea, asistenta lui Dan Capatos la XNS. E campioană la dans sportiv

Cine este Loredana Buțea, asistenta lui Dan Capatos

De-a lungul celor peste 20 de sezoane, multe domnișoare au devenit cunoscute după ce au dansat în platoul XNS, așadar postul este unul foarte disputat. Deși mai multe dansatoare au intrat în competiție, Loredana Buțea este cea care a devenit asistenta lui Dan Capatos la Xtra Night Show.

Tânăra este campioană la dans sportiv și a câștigat chiar și titlul de vicecampioană la nivel mondial. Loredana are doar 23 de ani, dar are mai bine de 15 ani de experiență pe ringul de dans, scrie spynews.ro.

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de gol

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Stan, despre traumele de la Survivor: „Am retrăit momentul violenței cu Marcel Prodan”

Citește și: Monica Tatoiu a fost în pragul sinuciderii: „Am vrut să mă arunc de la etaj”

Loredana Buțea practică dansul profesionist de la vârsta de 7 ani, iar de-a lungul timpului asistenta lui Dan Capatos la XNS a câștigat mai multe competiții. La vârsta de 14 ani, Loredana și partenerul ei de dans, Raul Faliboga, au câștigat titlul de vicecampioni internaționali a dans sportiv, la secţiunea standard a juniorilor II (14-15 ani).

Loredana este, de asemenea, extrem de activă pe conturile de socializare, unde își încântă fanii cu dansurile sale.

A concurat la „Îmi place dansul”

Loredana Buțea nu este însă la prima ei apariție într-un platou de televiziune. Tânăra a concurat în trecut și la emisiunea Îmi place dansul, de la Kanal D. Din păcate, nu a câștigat competiția.

„Am părăsit emisiunea cu capul sus, voi munci în continuare pentru visul meu şi nu mă voi da bătută la primul impas. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost şi îmi sunteți alături în continuare. Nu regret absolut nimic din deciziile pe care le-am luat în timpul emisiunii şi vreau să mi se înțeleagă clar alegerea cu privire la prioritățile din viața şi cariera mea', spunea Loredana după eliminarea din concurs.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter