Alina Vidican are un nou iubit? Cum arată bărbatul misterios alături de care s-a afișat

Publicat pe

Alina Vidican are un nou iubit? Aceasta a divorțat de Cristi Borcea în anul 2016, iar de atunci, nu s-a mai afișat cu niciun bărbat. Acum, Alina Vidican a apărut, în social media, alături de un bărbat misterios. Cu toate acestea, fosta soție a lui Cristi Borcea nu a făcut nicio declarație publică referitoare la existența unui bărbat în viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alina Vidican a suferit enorm după divorțul de Cristi Borcea și a luat decizia de a pleca în Statele Unite ale Americii, pentru a fi cât mai departe de el. Fosta soție a afaceristului a vrut să-și schimbe complet viața și a început o nouă etapă în America, acolo unde locuiește alături de cei doi copii.

Alina Vidican are un nou iubit? Cum arată bărbatul misterios alături de care s-a afișatAlina Vidican are un nou iubit? Cum arată bărbatul misterios alături de care s-a afișat

De la divorț și până în prezent, Alina Vidican nu s-a mai afișat în prezența niciunui bărbat, asta până de curând. Mai exact, mama acesteia a publicat o fotografie pe Facebook în care fosta soție a lui Cristi Borcea apare în compania unui bărbat misterios și foarte chipeș.

Se pare că Alina Vidican și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea, chiar dacă vestea nu a fost confirmată public de către aceasta.

Citește și: De ce s-a temut Saveta Bogdan să meargă la înmormântarea Corneliei Catanga.„Dacă mergeam, ne hăituiau…'

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit!Gesturile care i-au dat de gol

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.S-a pozat și fără fard și fără filtru

Citește și: Monica Tatoiu a fost în pragul sinuciderii:„Am vrut să mă arunc de la etaj'

Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican

Cristi Borcea a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican, fosta lui soție.

Fostul acționar de la Dinamo a mărturisit că a fost violent cu fosta lui soție, însă nu când a fost în penitenciar, așa cum s-a zvonit.

Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar‘, aacesta. Cristi Borcea și Alina Vidican s-au despărțit cu mare scandal, iar femeia a suferit cumplit când a fost părăsită de acesta.

Ce intervenții estetice are fosta soție a lui Cristi Borcea

Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric din cauza celor două nașteri, și-a injectat pomeții și buzele.

Alina Vidican a apelat la cei mai buni medici esteticieni din Statele Unite ale Americii, pentru a-și schimba înfățisarea. După divorțul de Cristi Borcea, vedeta nu doar că și-a schimbat viața, ci și aspectul fizic. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter