Cine este Malinka Zina de la Burlacul. Se bate pentru Andi cu sora ei

Publicat pe

Cine este Malinka Zina de la Burlacu? Tânăra este din Moldova și se luptă pentru inima lui Andi Constantin. În competiția Burlacul a intrat și sora ei, Angela. Cele două se înțeleg foarte bine și sunt încântate să se lupte pentru același bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Surorile Malinka Zina și Angela de la Burlacul au decis să formeze o echipă: ambele pretendente pentru același bărbat.

„Sunt la două extreme diferite! Pot să fiu si o lady foarte elegantă, foarte liniștită, dar în același timp fac și foarte multe chestii de băieți. Am o pasiune pentru motoare mașini, avioane. Eu cred că sunt o femeie curcubeu!”, spune Malinka Zina de la Burlacul.

Cine este Malinka Zina de la Burlacul

Se descrie ca fiind prietenoasă și foarte sociabilă: „Cred că aș ieși în evidență prin faptul că sunt mai nebună și sunt dependentă de adrenalină. Aș încerca să deschid și în el această latură”.

Cine este Malinka Zina de la Burlacul. Se bate pentru Andi cu sora eiCine este Malinka Zina de la Burlacul. Se bate pentru Andi cu sora ei

În lupta pentru inima Burlacului intră și Angela, care este sora Malinkăi și care speră că îi va atrage atenția: „Aștept de la Burlacul să fie un bărbat cu caracter, să știe ce vrea de la viață, că vrea o relație sigură și că mă vrea și pe mine cu el. O să vedem pe cine, totuși, ia Burlacul”, spune Angela.

Malinka și Angela, surorile moldovence care vor să-l cucerească pe Burlacul

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane ușoare: „Adrenalina mereu unește oamenii!”, spune aceasta și este de părere că va avea succes, mai ales dacă Burlacul are aceleași pasiuni.

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Acesta este posesorul unui trup de invidiat, iar carisma sa este debordantă!

Cine sunt fetele de la Burlacul. Malinka Zina e printre cele 15 norocoase

Pentru Andi, decizia de a alege 15 fete pentru a le cunoaște mai bine, nu a fost deloc ușoară, însă, crede că a luat decizia corectă.

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

Citește și: Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: „Nu tolerez așa ceva'

Citește și: Coaliție împotriva lui Albert Oprea de la Survivor! Războinicul, acuzat că minte: „Mie îmi spune o poveste, celuilalt altă poveste'

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit', spunea Burlacul în prima ediție de vineri seara, 5 martie.

În cadrul primei ediții, Burlacul a stat de vorbă cu toate cele 25 de fete care au sperat că îl vor cuceri pe acesta. Doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Ele au primit câte un trandafir roșu ce simbolizează intențiile acestuia.

15 concurente au primit trandafirul, iar celelalte 10 au fost nevoite să își găsească dragostea în altă parte.

Iată cele 15 norocoase:

Mădălina Alexe

Georgeta Catrina

Andreea Stoica

Iulia Cazacu

Malinka Zina

Vanessa Țone

Alexandra Mucea

Dominique Nuță

Cristina Jașcu

Ana Bene

Simona Bălăceanu

Roxana Răpăilă

Oana Barbu

Bianca Bonef

Rodica Budurcă

‘E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul’, a declarat Burlacul Andi Constantin, potrivit a1.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter