Cine este Maria Sandru, de la Chefi la Cuțite, și cum a ajuns chef în Italia

Publicat pe

Maria Sandru a venit în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite pentru a demonstra că și o femeie are toate șansele să pună mâna pe marele trofeu. Maria Sandru a dezvăluit că are 27 de ani și este chef de partie în Italia, locul în care locuiește de 14 ani. Concurenta a făcut senzație cu dezvăluirile sale, la Chefi la cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânăra s-a înscris la o școală de renume printre bucătari și a învățat în două săptămâni ceea ce alții asimilau în decurs de un an și astfel a demonstrat tuturor că adevărata sa menire este bucătăria.

După ce a absolvit cursurile, aceasta a primit o ofertă în Marea Britanie și a decis să plece, deși tocmai aflase că este însărcinată! A ascuns acest lucru, pentru a putea fi privită la adevărata sa valoare.

În scurt timp, Maria Sandru a ajuns mâna dreaptă a chefului de la respectivul restaurant și a făcut spectacol în bucătărie, impresionând astfel pe toată lumea!

În timp ce a pregătit o rețetă specială de ravioli burrata, concurenta a făcut numeroase dezvăluiri despre viața sa și despre felul în care a luptat mereu pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi ale carierei.

Maria Sandru, de la Chefi la Cuțite, are un vocabular colorat

Maria s-a evidențiat de ceilalți concurenți prin vocabularul ei colorat. Ea a reușit să ajungă în echipa lui Chef Sorin Bontea, însă la primele battle-uri, ea s-a dovedit a fi extrem de slobodă la gură. Ceilalți concurenți o percep ca fiind arogantă și plină de sine, iar colegii din echipa ei o văd individualistă și cam vulgară.

Ea avut de-a lungul emisiunii conflicte cu membri ai echipei sale, certându-se cu cuțitul de aur, Ionuț Belei, dar și cu Luca Adrian sau Zanii, cei mai tineri coechipieri.

Cine este Maria Sandru, de la Chefi la Cuțite, și cum a ajuns chef în ItaliaCine este Maria Sandru, de la Chefi la Cuțite, și cum a ajuns chef în Italia

Pentru că vrea mereu să aibă controlul și nu e obișnuită cu munca în echipă, Maria s-a acomodat destul de greu. La probele în care trebuie să gătească alături de echipa ei, se coordonează greu, preferând probele individuale.

Când chef Sorin a decis să folosească amuleta care îi permitea să salveze un concurent eliminat de la orice echipă pentru a îl lua pe Vlăduț Manoliu alături de echipa lui, Maria Sandru s-a arătat extrem de supărată.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Ea a spus la testimoniale, în stilul propriu, presărat cu injurii, că cheful putea păstra amuleta pentru momentul în care ea va fi eliminată, ca să o salveze.

Vlăduț Manoliu a declarat despre Maria că este un bucătar mediu și că nu o consideră un adversar de temut. De altfel, Maria nu a luat niciodată 15 puncte la probele individuale, așa cum au reușit cuțitele de aur și chiar și Cătălin Rizea, la proba de clătite.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter